Etikettarkiv: Teutonia Spirit S3

Teutonia 2013

Teutonia har inga jättestora nyheter för 2013. Istället satsar man på att få ut sina vagnar till kunderna i tid och framhäva de förbättringar man redan gjort.

En vagn som genomgått förändring är dock Teutonia Spirit som för 2013 års modell inte längre har vändbar sittdel. Detta beror på att man skärper säkerhetskraven för vagnarna under 2013 och Teutonia Spirit har för hög tipprisk när den är bakåtvänd. Men den har samma sittdel som övriga vagnar och det går fortfarande utmärkt att ha liggdel och babyskydd på vagnen. Det går också att använda den med mjuklift genom att fälla den i fullt liggläge och vända på suffletten. De på Teutonia sa att de jobbar på att få sittdelen vändbar igen. Förutom detta har man även gjort om utseendet på vagnen. Den finns numera även med grått chassi.

IMG_0090

Läs mer

Teutonia 2012

Jag har inte uppdaterat så mycket om teutonias vagnar så det hade jag tänkt göra nu. I år kommer Teutonia med en helt ny vagn som heter Elegance och de har även gjort om sittdelen på nästan alla sina vagnar. En annan av nyheterna är olika chassifärger. Man lanserar även en ny liggdel som heter Comfort Plus. Dessutom kommer såklart massor av nya färger. Klicka på “Läs mer” så ser du hela inlägget.

Läs mer