Etikettarkiv: iCandy Peach Jogger

iCandy

iCandy kommer med en del nyheter för 2013, bland annat en ny vagn som heter Strawberry. Men först och främst tänkte jag berätta lite om alla iCandys modeller, för det har jag faktiskt inte gjort innan.

iCandy är förresten ett Engelskt märke, som i somras bytte distributör i Sverige. Det har strulat en del med deras leveranser, men nu hoppas de kunna tillverka vagnar i samma takt som de beställs.

iCandy Peach 2: Till årets kollektion av iCandy kommer en uppgradering av Peach som kallas Peach 2. Peach är i grunden en singelvagn som går att göra om till dubbelvagn. Uppdateringarna som är gjorda gäller Peach som dubbelvagn. Man har gjort den bakre sittdelen större, den har blivit bredare och fått högre rygg. Man har även ändrat så att den har mer upprätt sittläge och den har nu tre lutningslägen. Liggdelen som kan användas i syskonläget är numera lika stor som den vanliga liggdelen. Dessutom har man ändrat adaptern som används för huvudsitsen när den används som syskonvagn. Den har nu blivit längre så att barnet bakom får mer plats. Sittdelarna går bara att ha framåtvända i syskonläget.

IMG_0128

Läs mer