Etikettarkiv: Bumbleride Indie 4

Bumbleride Indie 4

Bumbleride-Indie-4[3]

Bumbleride kommer med en ny modell av sin Indie, nämligen en med fyra hjul, Bumbleride Indie 4. Vagnen har 8,5 tums svängbara lufthjul fram och 12 tums lufthjul bak. Den har också fjädring på alla fyra hjul, framhjulsfjädringen ser riktigt imponerande ut. I övrigt är vagnen väldigt lik vanliga Indie. Den har knäledshandtag, stor varukorg. Sittdelen är bara framåtvänd, den har båge som går att fälla ner, steglöst ställbar rygg med fullt liggläge, ställbart fotstöd och stor sufflett med tittlucka. Läs mer om Bumbleride Indie här. Det finns också bakåtvänd liggdel till vagnen.

Bumbleride-indie-4-liggdel

 

Bumbleride-Indie-4

Bumbleride Indie 4 är 100 cm lång och 63 cm bred. Hopfälld blir den 74x63x38 cm och den står själv och har automatiskt lås ihopfälld. Vagnen väger 10 kg och maxvikt är 25 kg. Den kommer börja säljas i början av juni och kosta 5400 kronor som sittvagn och 6800 kronor med liggdel. En reklamvideo för vagnen finns här.

Bumbleride-Indie-4-hopfälld

 

Jag tyckte verkligen om Bumbleride Indie som jag recenserat här. Och eftersom jag generellt tycker bättre om vagnar med fyra hjul ser jag verkligen fram emot denna.

Bumbleride Flite och Indie 4

Bumbleride Indie och Indie Twin har sålts i Sverige ett tag nu och därför har man valt att utöka sitt sortiment på den svenska marknaden. Bumbleride Flite kommer börja säljas i Sverige. Flite är en paraplysulky av den lite exklusivare sorten. Precis som Indie har Flite invändigt tyg i 50 % bambu och utvändigt tyg i 50% återvunnen plast.

Bumbleride-Flite

DSC01900

Bumbleride Flite väger bara 6,4 kg och blir 105x27x23 cm ihopfälld. Maxvikt är vagnen är 22 kg. Den har ställbart ryggstöd med nästan fullt liggläge, ställbart fotstöd, fempunktssele och stor sufflett med UV-skydd 45. Flite har dubbelhjul både fram och bak men den har också fjädring på alla hjul. Vagnen är bara 48 cm bred. Det går även att fästa babyskydd på chassit med hjälp av adapter. Flite har automatiskt lås när den är ihopfälld och det finns ett bärhandtag på chassit, det ingår även ett axelband att bära den i.

Bumbleride-Flite-ihopfälld

En annan väldigt spännande nyhet är att Bumbleride har utvecklat en ny modell av Indie, nämligen en med fyra hjul, Indie 4. Den kommer att börja säljas i Sverige så småningom men det dröjer nog minst ett halvår. Bumbleride Indie 4 har två svängbara luftfyllda framhjul i stället för ett. Den har fjädring på båda framhjulen, som är 8,5 tum. Förutom det verkar det vara i stort sett samma vagn som Indie.

Bumbleride-Indie-4