Etikettarkiv: Bumbleride Flite

Bumbleride Flite och Indie 4

Bumbleride Indie och Indie Twin har sålts i Sverige ett tag nu och därför har man valt att utöka sitt sortiment på den svenska marknaden. Bumbleride Flite kommer börja säljas i Sverige. Flite är en paraplysulky av den lite exklusivare sorten. Precis som Indie har Flite invändigt tyg i 50 % bambu och utvändigt tyg i 50% återvunnen plast.

Bumbleride-Flite

DSC01900

Bumbleride Flite väger bara 6,4 kg och blir 105x27x23 cm ihopfälld. Maxvikt är vagnen är 22 kg. Den har ställbart ryggstöd med nästan fullt liggläge, ställbart fotstöd, fempunktssele och stor sufflett med UV-skydd 45. Flite har dubbelhjul både fram och bak men den har också fjädring på alla hjul. Vagnen är bara 48 cm bred. Det går även att fästa babyskydd på chassit med hjälp av adapter. Flite har automatiskt lås när den är ihopfälld och det finns ett bärhandtag på chassit, det ingår även ett axelband att bära den i.

Bumbleride-Flite-ihopfälld

En annan väldigt spännande nyhet är att Bumbleride har utvecklat en ny modell av Indie, nämligen en med fyra hjul, Indie 4. Den kommer att börja säljas i Sverige så småningom men det dröjer nog minst ett halvår. Bumbleride Indie 4 har två svängbara luftfyllda framhjul i stället för ett. Den har fjädring på båda framhjulen, som är 8,5 tum. Förutom det verkar det vara i stort sett samma vagn som Indie.

Bumbleride-Indie-4