Etikettarkiv: Britax B-Agile Plus

Tävla om en Britax B-Agile 4 Plus

Britax B-Agile 4 Plus

Det börjar bli något av en trend det här med att jag får chans att tävla ut mina gamla recensionsvagnar och inte mig emot. Det är jätteroligt att ni läsare får chansen att vinna mina recensionsvagnar. Då vet jag också att de blir använda, vore hemskt om mina recensionsvagnar stod oanvända efter att jag använt dem någon månad, återbruk är det bästa!

Denna gång är det recensionsvagnen Britax B-Agile 4 Plus som tävlas ut på min facebooksida. Gå in och tävla!

Första intrycket av Britax B-Agile 4 Plus

DSC01940

Nu har jag fått hem en Britax B-Agile Plus som jag ska testa och recensera. Det som är nytt med “Plus”-versionen är att det är ställbart fotstöd, man har också gjort om suffletten så att den går längre fram och den finns i många olika färger. Du kan om du vill köpa flera olika suffletter (de kostar 595 kronor styck) och byta sufflett beroende på vad du ska matcha med eller känner för. Suffletten passar även B-Motion och vanliga B-Agile.

Sittdelen är rymlig, min dotter på 4 år, 103 cm och 17,3 kg sitter jättebra. Hon har dock passerat maxvikten som ligger på 15 kg. Även lillen på 15 månader, 80 cm och ca 11 kg sitter bra och har gott om plats.

DSC01943b2015-04-24 16b

Lillen invigningssov i vagnen genom att sova 2,5 timme. Det uppfällbara fotstödet och den stora suffletten gör det verkligen till en mysig sovvagn.

Jag har gott en promenad med B-Agile och tycker den är skön att köra, handtaget är fast men på en bra höjd för mig som är 167 cm. Hjulen är EVA-hjul så det fastnar en del grus men förutom det känns vagnen rejäl och den känns riktigt lättkörd och i allmänhet väldigt lätt. Jag har även kört den över ojämna grusvägar och leriga gräsmattor och är imponerad över hur bra den tar sig fram. Den är också superlätt att fälla ihop genom att trycka in en knapp på sidan och sedan dra i ett handtag i sitsen.

Som vanligt blir det recension av vagnen när jag testat den lite mer.

Britax B-Agile 4 Plus

Britax kommer med en uppdaterad modell av sin B-Agile. Den heter Britax B-Agile 4 Plus och de största nyheterna är en ny sufflett som är utbytbar och ställbart fotstöd.

Britax-B-Agile-4-Plus[5]

Suffletten går att köpa löst och går att dra längre fram på denna nya modellen, den gamla vädringspanelen i mitten har man ersatt med tyg så att suffletten blir riktigt täckande. Det finns också en liten solkeps framtill och en tittlucka i suffletten. Suffletten finns i Black Thunder, Blue Sky, Chili Pepper, Cool Berry och Fossil Brown.

Britax-B-Agile-4-Plus[3]

 

Med det uppfällbara fotstödet blir liggläget helt plant. Precis som tidigare har B-Agile svängbara och låsbara framhjul, fast handtag och enhandsfällning. Adaptrar för Britax babyskydd och liggdel finns att köpa som tillbehör. B-Agile Plus är lite tyngre och större ihopfälld än vanliga B-Agile. Den blir 73,5x58x41 cm ihopfälld och väger 9,5 kg.

Britax-B-Agile-Plus-ihopfälld

Britax B-Agile Plus kostar 2600 kronor och suffletten kostar 595 kronor. Vagnen finns i butik från och med vecka 16 (dvs i mitten av april). Läs min recension av B-Agile Plus här. Mer info finns på Britax hemsida.