Britax B-Agile 4 Plus

Britax kommer med en uppdaterad modell av sin B-Agile. Den heter Britax B-Agile 4 Plus och de största nyheterna är en ny sufflett som är utbytbar och ställbart fotstöd.

Britax-B-Agile-4-Plus[5]

Suffletten går att köpa löst och går att dra längre fram på denna nya modellen, den gamla vädringspanelen i mitten har man ersatt med tyg så att suffletten blir riktigt täckande. Det finns också en liten solkeps framtill och en tittlucka i suffletten. Suffletten finns i Black Thunder, Blue Sky, Chili Pepper, Cool Berry och Fossil Brown.

Britax-B-Agile-4-Plus[3]

 

Med det uppfällbara fotstödet blir liggläget helt plant. Precis som tidigare har B-Agile svängbara och låsbara framhjul, fast handtag och enhandsfällning. Adaptrar för Britax babyskydd och liggdel finns att köpa som tillbehör. B-Agile Plus är lite tyngre och större ihopfälld än vanliga B-Agile. Den blir 73,5x58x41 cm ihopfälld och väger 9,5 kg.

Britax-B-Agile-Plus-ihopfälld

Britax B-Agile Plus kostar 2600 kronor och suffletten kostar 595 kronor. Vagnen finns i butik från och med vecka 16 (dvs i mitten av april). Läs min recension av B-Agile Plus här. Mer info finns på Britax hemsida.

13 thoughts on “Britax B-Agile 4 Plus

 1. Cattis

  Hej!
  Vet du om sufletten till britax b agile passar till britax b motion 3? Skulle vilja ha en sån suflett till vår vagn.

 2. Tessan

  Hej!
  Velar mellan b-motion och b-agile. Men vill ha en vagn med lufthjul och en suflett som går långt ner. Du skrev att man kan använda b-agiles suflett, men vet du om det e lufthjul på b.g

  1. Elin Inläggsförfattare

   På B-Motion är det lufthjul, inte på B-Agile eller B-Agile Plus. Men suffletten från B-Agile plus passar så du kan sätta den på B-Motion om du vill ha lufthjulen.

   1. Tessan

    Tack snälla för snabbt svar 🙂
    Fantastisk blogg du har, här surfar man in och läser titt som tätt!
    Vad skulle du rekommendera för vagn om man inte väljer britax.
    Minus med britax är att man inte kan ändra fotändan.
    Vill helst ha svängbara lufthjul, knäleds handtag, lång suflett, liggläge, vändbar sittdel och smidig att fälla ihop.
    Ska klara både terräng, sandstrand, stadskörning.
    Tack / Tessan

  1. Elin Inläggsförfattare

   Handtaget är 102 cm, fungerar bra både för mig som är 167 cm och maken som är 184 cm.

 3. Anki

  Hej! Undrar om Britax B- Agile 4w plus hjul går att byta ut mot luft hjulen på Britax motion. För terräng hjulen är väl samma

  1. Elin Inläggsförfattare

   Det borde gå, som du säger så har jag tidigare testat att B-agiles terränghjul passade till B-Motion, men jag är inte helt säker på att det funkar.

 4. Nada

  Hej och tack för en fantastisk blogg! Jag undrar om du vet ifall man kan byta ut hjulen på B-agile 4 plus mot lufthjulen som finns på B-motion eller andra lufthjul för den delen?

  Vänliga hälsningar,
  Nada

Kommentarer är stängda.