En testtur med Babyzen Yoyo 0+

Igår på Baby & Barn-mässan passade jag på att provköra Babyzen Yoyo 0+, som man fick låna i Babyzen/Ergobabys monter.

DSC04101

Vagnen är minst sagt liten och smidig så den gjorde sig väldigt bra i trängseln på mässan. Jag kunde med lätthet kryssa runt inne i montrarna. Har man kört “vanliga” Yoyo innan så känner man igen sig i körkänslan hos Yoyo 0+, det är ju i grunden samma vagn, bara olika överdelar. Den känns väldigt lätt och rullar bra.

DSC04106

Vagnen är låg, men jag tror att den känns lägre än vad den egentligen är vilket beror delvis på att även suffletten sitter lågt. Hade man satt en vanlig liggdel med liggytan på samma höjd hade suffletten hamnat högre upp och vagnen hade upplevts högre. Jag har hört att ligghöjden är samma som på Bugaboo Cameleon.

DSC04099

Jag provkörde såklart vagnen med lillen i, han verkade nöjd att ligga där i. Det finns en mjuk liten huvudkudde och jag knäppte åkpåsen runt honom. Han låg nöjd och glad tills han faktiskt somnade, dessutom utan napp. Så den verkar ha fått mer än godkänt från honom.

DSC04098b

Efter den lilla provturen skulle jag säga att Yoyo 0+ är en smidig liggvagn om du ska ut och resa och även till shopping och att strosa runt på stan med, smidigare liggvagn finns i alla fall inte. Det som jag kan tycka saknas för att vara en perfekt vagn för bebisar, är babyskyddsadapter så att man kan klicka dit babyskyddet för att göra snabba ärenden.

Läs mer om Babyzen Yoyo 0+ här.
Läs min recension av Babyzen Yoyo här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.