Emmaljunga Limited Edition Precious Pink och Precious Blue

Emmaljunga kommer med en ny Limited Edition till Mondial. Den finns i två färgställningar, Precious Pink och Precious Blue. Båda har utsida i White Leatherette och insidan är randig, antingen i ljusrosa eller ljusblå. Tyvärr är denna fina Limited edition producerad för den engelska marknaden och kommer inte att marknadsföras här i Sverige. Den finns dessutom i väldigt begränsad upplaga.

1966264_534787699970886_1444085656_o1529790_534787603304229_206793094_o

Den finns till alla Mondial-chassin och priserna är samma som vanliga Mondial, du hittar den svenska prislistan här.

Emmaljunga limited edition precious pink

Att köpa som tillbehör finns bäddset i matchande färg och skötväska.

Jag tycker Emmaljungas Limited Editions varit lite si och så designmässigt de senaste åren, men det här tror jag kan bli en riktigt eftertraktad vagn som faller många i smaken. Själv tycker jag att den påminner mycket om Emmaljunga Carmen från 2006. Men som sagt, synd att den inte marknadsförs här i Sverige. Vagnen kommer ut på engelska marknaden i slutet av maj/början av juni.

2 thoughts on “Emmaljunga Limited Edition Precious Pink och Precious Blue

 1. emma

  Hej jag har en emmaljunga super nitro å är missnöjd med hårdliften till vagnen då min son på två månader åker ner så hans fötter är utan för vagnen. Lästa på den blogg att de kunde vara så. jag å min man använder vagnen mycket å när vi är ute å går så får vi stanna å lyfta upp sonen hela tiden är väldigt jobbigt. Men vet inte om de är lönt att köpa en ligg korg istället å om den är bättre. Så jag undra om du vet om liggkorgen är bättre till dessa vagnar och om du hade köpt liggkorgen istället? Är väldigt ny på dessa vagnar

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Ja, jag har använt den med City korg och där glider bebisen inte ner. Du kan också köpa en begagnad city korg (alla passar) så blir det inte så dyrt. Ett annat tips kan vara att lägga en ihoprullad handduk i fotändan under liften.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.