Första intrycket av Hauck King Air

Jag har fått hem Hauck King Air som jag ska testa. Vagnen säljs som ett paket med liggdel, babyskydd och vändbar sittdel. Den har 10 tums svängbara lufthjul fram och 12 tums lufthjul bak. Den har också bra fjädring. Sittdelen har plant liggläge, uppfällbart fotstöd, swing away-båge och en bra sufflett.

DSC01227

Denna vagn kommer jag göra en minirecension av, en lite mer kortfattad recension där jag inte heller kört vagnen lika länge. Hittills har jag kört den ett par gånger och kan konstatera att fjädringen är riktigt bra och vagnen rullar lätt. Vagnen är dock lite trögsvängd och både jag och min man slår lätt i fötterna i bakaxeln när vi går med vagnen.

2015-03-18 09b

2 thoughts on “Första intrycket av Hauck King Air

 1. Belle

  Hjälp! Mitt i barnvagnsdjungeln och inte mycket tid kvar. Jag är envis av mig, och vägrar ge upp. Idag har jag två vagnar sedan min son kom för 6 år sedan, en Herqules och en BabyNånting Amsterdam. Vi har kikat i barnvagnsaffärer, eftersom att jag gärna behåller Herqules med liggdel och Amsterdam. Men vi har inget mellanting! Vi behöver en bakåtvänd sittvagn/sittdel som går att koppla på Amsterdam eller Herqules. Har du någon aning om det finns andra tillverkare som har samma fästanordning som Herqules eller Amsterdam, så man kan köpa sittdelen från dom? Har inte kvar sittdelen till min Herqules :/ Du har ju sett hundratals fästanordningar, så jag tänkte att om någon vet så är det du.. annars ger jag upp! Bilder finns på denna länk: http://i.imgur.com/Tdob0AY.jpg
  Du kan klicka på bilden när du öppnat länken för att få en förstoring av den. Tacksam för ALL hjälp vi kan få, även om det bara är ”Nej, har aldrig sett denna fästanordning på andra vagnar/hos andra tillverkare” för då kan vi i alla fall ge upp och sluta leta.

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Tyvärr har jag aldrig ens stött på någon vagn som har samma fästanordning som ett annat märke. Jag tror tyvärr du får svårt att hitta en sittdel som passar, jag har inte sett någon som ser ut exakt som de fästena.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.