Easywalker Mini

Läs min recension av äldre Mini här och nya Mini här. Easywalker presenterar en ny vagn som de kallar Mini, det är i grunden en June, med skillnaden att Mini har en helt annan design inspirerad av bilmärket “Mini”. En annan skillnad är att Mini har fått förbättrad hävkraft och mer upprätt sittläge än June.

Easywalker-Mini[3]

Easywalker Mini finns i fem olika MINI-inspirerade tygdesigner. Det finns röd med vita ränder, blå med vita ränder, svart med vita ränder, union jack (Storbritanniens flagga) eller black jack (svart med mörkt mönster). Utöver detta får man även välja chassifärg, svart eller silver. En annan nyhet är hjulen med vita fälgar, man får välja på dem eller vanliga svarta hjul. På Easywalkers hemsida finns ett verktyg där man kan mixa ihop sin egen Mini.

Easywlker-MiniEasywalker-Mini[5]

Mini kommer även på ett stort antal tillbehör. Det finns tex. åkpåse, skötväska, parasoll och filt i de olika designerna.

Den största och roligaste nyheten enligt mig är dock att Mini har förbättrad hävkraft jämfört med June. Har man testat June så vet man att man behöver hjälpa till med foten på bakaxeln för att få upp den över kanter när man kör den bakåtvänd. Mini har en annan vinkel på handtaget och annan placering av sittdelen vilket gör att den har bättre hävkraft. De på Best Buggy har haft June och har testat Mini och säger att det är enorm skillnad, det är inga problem att häva upp Mini, vilket låter mycket lovande.

Man har dessutom gjort ett till läge på sittdelen så att Mini får mer upprätt sittläge, också en väldigt bra förbättring.

Easywalker Mini kommer komma till Sverige i juni. Enligt rykten kommer även den vanliga June att uppdateras med dessa förbättringar så småningom.

Min recension av Easywalker Mini finns här. Här finns en film från lanseringen av Mini, tyvärr pratar de holländska.

13 thoughts on “Easywalker Mini

 1. Nina

  Förändringarna låter verkligen bra! Jag skulle vilja ha en ny sittvagn nu i vår, får se om Mini kommer till Finland också, då kanske jag kan vänta till början av sommaren. Den känns lite för dyr att beställa utan att ha provkört den 🙂

  Svara
 2. Johanna

  June är en sjukt bra vagn. Storleken är ungefär som Bee, men hjulen är betydligt bättre än CAM så detta är den optimala vagnen för de som vill ha en cityvagn som funkar i Sverige. Om de dessutom har fixat hävkraften så finns det inget att tveka på. Honom ska vi ha!

  Svara
   1. Elin Inläggsförfattare

    Priset i andra länder kan skilja sig kraftigt från priset i Sverige. Men i detta fall kommer priset troligtvis att ligga ungefär där.

    Svara
 3. Sofia

  Nu börjar juni närma sig men kan inte hitta Easywalker Mini någonstans. Vet du någon butik som kommer ta in den? Den låter perfekt för oss!

  Svara
 4. anna Danielsson

  När kommer samma förbättringar att finnas på June oxå? Och isf när kommer uppdaterade june till sverige?

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Det verkar vara väldigt ovisst. Mini har kommit ut i övriga Europa och finns att beställa från tex. Holland nu, men det verkar inte vara säkert att den ens kommer säljas i Sverige. Och en uppdaterad June har jag inte hört något om överhuvudtaget (sedan jag skrev inlägget). Så det verkar inte heller vara på gång.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.