Britax B-Motion

Ett uppdaterat inlägg finns här!

Idag har jag varit på Barn & Babys barnschmässa i Kista. Ett stort tack till Crescent som bjöd in mig och fick mig att känna mig som hemma. Jag har såklart fått se massor av nya spännande saker och det kommer därför en del uppdateringar här snart. Vi börjar med en enkel bild på något som jag tycker verkar riktigt lovande. Tänk Britax B-Agile fast med ordentlig fjädring och LUFTHJUL! Äntligen en liten och smidig sulky som borde ta sig fram i lite ojämn terräng. Den har också fått knäledshandtag. Tyvärr får vi vänta ända till maj på att vagnen ska komma ut på marknaden.

IMG_0155

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.