Face-to-face

Den nya bakåtvända sittdelen Face-to-face passar både Mountain Buggy och Phil & Teds vagnar. Sittdelen face-to-face har maxvikt 9 kg och har en fast bakåtlutad position på 45 grader, ungefär som ett babyskydd. Face-to-face finns nu att köpa i Sverige och den kostar 575 kronor. Mer information om den hittar du här. På underBara Barn igår fick jag en chans att titta på den “live”.

Jag mätte sittdelen och kom fram till att den var 71 cm lång och ungefär 23 cm bred i själva “gropen”. Det är alltså ingen stor sittdel men eftersom den ändå inte går att använda längre än till 9 kg kanske barnet ändå inte hinner växa ur den. Suffletten blev ganska täckande men nackdelen är att den inte sitter fast på sittdelen utan det blir en glipa. Som ni ser på bilden går det att ha syskonsits på Phil & Teds vagnar, samtidigt som man använder Face-to-face, i alla fall om barnet i syskonsitsen inte är så långt. Det barnet hamnar då under face-to-face fotstöd.

IMG_0030IMG_0031

Om man har ett lätt och litet barn som accepterar att halvligga och vill ha barnet bakåtvänt en liten period till, så tycker jag att det kan vara en bra idé att köpa face-to-face. Det är trots allt mycket billigare än att köpa en ny bakåtvänd vagn.

One thought on “Face-to-face

  1. Elin

    Går det att ha face to face samtidigt med den främre sitsen i mountain bygy + one? Jag tycker det borde funka men har inte hittat någon butik som har den så jag kan testa.

Kommentarer är stängda.