Njoy Bubble till Sverige!

Läs min recension av Njoy Bubble här.

Njoy Bubble är en vändbar paraplysulky med riktigt smart konstruktion. Jag har tidigare bloggat om den här. Men nu har jag sett den i verkligheten och fått reda på att den kommer börja säljas i Sverige.

Njoy Bubble har inte vändbar sittdel utan vändbart ryggstöd. På varje sida om ryggstödet finns ett fotstöd och fempunktssele. Man kan sedan fälla över ryggstödet genom ett enkelt grepp längst upp på ryggen. Suffletten sitter fast i ryggstödet men går att vända ut och in så att den hamnar åt rätt håll när man fäller över den. Vagnen har både helt upprätt sittläge och liggläge både framåtvänd och bakåtvänd. Sammanlagt finns tre lägen framåtvänd och fyra lägen bakåtvänd. Njoy Bubble är väldigt enkel att fälla ihop oavsett vilket läge ryggen är i, bara att trycka med foten på två ställen och sedan vika ihop den. Den låses då i hopfälld läge.

Njoy Bubble har dubbelhjul bak och svängbara dubbelhjul fram. Den har 110 cm högt, delat handtag och varukorg. Hopfälld blir den 108x42x34cm och den väger 8,5 kg.

Njoy Bubble finns att köpa på underBara barn i helgen för 2495 kronor. Från och med december-januari någon gång kommer den även komma till försäljning hos Big Baby. Den finns i färgerna Vit, Brun och Svart.

IMG_0050

IMG_0057IMG_0051IMG_0053IMG_0054IMG_0055IMG_0056IMG_0058

Det är inte världens snyggaste vagn, men smart, för att inte säga genialisk, det är den verkligen.

Video

5 thoughts on “Njoy Bubble till Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.