BabyJogger City Mini GT och City Versa

Jag har ju förut bloggat om BabyJogger City Mini GT och BabyJogger City Versa. Du kan läsa om dem här. Nu kommer det uppgifter om när de kommer börja säljas i Sverige och priset. BabyJogger City Mini GT kommer komma till Sverige i Mars och ha ett rekommenderat pris på 4495 kronor. City Mini GT Dubbel kommer att ha rek.pris på 6995.

BabyJogger City Versa kommer komma först i Juni och kostar hela 5995 kronor. Jag som tyckte Versan verkade så bra får nog stryka den från listan tyvärr…

12 thoughts on “BabyJogger City Mini GT och City Versa

 1. Anonym

  Hej!

  Jag undrar om du möjligtvis har mått på Baby Jogger City Mini reseväska?? Har letat febrilt på nätet men hittar inte info om detta 🙁

 2. Anonym

  köp Versan från usa istället. från 480 dollar= 3225 kr.

  Vi kommer köpa våran City mini GT i usa då vi ska dit.

  1. Anonym

   Har precis köpt City mini GT i Washington och jag gav 349 dollar = 2270 kr. Man kan säkert hitta billigare om man letar lite.

 3. Anonym

  Hei.Kan du anbefale en nettside i Sverige der man kan bestille babyjogger city mini GT? De kommer mye senere i Norge og derfor vil jeg bestille via internett :-)Håper den kommer snart. .

 4. Anonym

  Undrar det samma som ovan – om du har några tips på sidor där det går att förbeställa/reserva dessa vagnar? Tänkter främst på Versan. /Tack för en informativ blogg! Hamnar allt som oftast här när jag gogglar barnvagnar etc.

 5. Anonym

  Hej! Är det någon som har en länk till amerikansk sida där man kan köpa versan billigt? Den verkar ju så bra! Tack för en jättebra blogg. 🙂 /Karin

 6. Anonym

  Var och testade versan idag.. MEN så tung den var!

  Blev lite besviken på den med.. hade högre förväntningar av den.

  å vi kommer ej köpa den.. dels för jag ej orkar lyfta den i bilen pga ryggen.. och suffletten ej gick lika långt ner i liggläge då som på gt och eliten. Är ju visserligen en ergonomisk sittdel på versan och då får man ju förvänta sej annat.. men hade önskat och trodde den gick längre ner iaf. Men skulle ej lägga ca 8000 kr på versan med liggdel.

  Ne får bli en Gt med liggdel=)

  1. Anonym

   sen en annan sak som jag kom på med Versan.
   Min sambo sparkade i den då han gick med den.

   Han är ej överdrivet lång utan 181cm.. men han fick stäcka ut armar och skjuta ut vagnen ifrån sej rätt mycke om han skulle kunna gå normalt.. så den passade ej pga det heller.

   handtaget skulle vart lite längre så han kunde höja det mer.

   Man ska ju kunna gå normalt=)

Kommentarer är stängda.