Mountain Buggy Freerider ståbräda

Mountain Buggy har kommit med en smart ståbräda. Denna ståbräda är nämligen även en sparkcykel. Ståbrädan fästs med en adapter i vagnens chassi när den ska användas som ståbräda. Handtaget går att ta bort om man vill och den går även att fästa upp med en rem om den inte används. När den ska användas som sparkcykel tar man loss den från vagnen och låser det bakre hjulet i fast position. Det finns även broms på den.

Ståbrädan är 56 x 21 x 68 cm men den går även att fälla ihop. Den väger 2,2 kg och max belastning är 20 kg. Den finns i flera färger och kostar ca 1000 kronor. Till freerider finns tre olika connectors eller adaptrar för att passa olika vagnar. Connector 1 ingår med ståbrädan och den passar alla mountain buggys vagnar dvs. Urban Jungle, Swift, Terrain, Duo, Duet och +One. Connector 2 kostar ca 220 kronor och den gör att ståbrädan passar till Phil & Teds Classic, Sport, Hammerhead, Explorer och Verve, Bugaboo Cameleon, BOB Revolution, Britax strider plus, B-Dual och B-Ready, Easywalker duo (före 2011). Connector 3 gör att den passar Baby Jogger City Mini.

image

image

image

Jag tycker att detta verkar vara en riktigt smart grej för barn som gärna vill gå eller cykla själva men som kanske inte alltid orkar hela vägen. Det som jag ser som en nackdel är att den är ganska lång och det kan bli svårt för föräldern att gå bakom vagnen, men det är ju ett problem med många ståbrädor. Här finns en videorecension.

7 thoughts on “Mountain Buggy Freerider ståbräda

  1. Malin

    Hej kör bj select och som jag ser det verkar ju city mini o select vara lika i bakaxeln!? Vet du om den passar! Håller tummar o tår!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.