Baby & Barnmässan

Nu har jag varit en och en halv dag på Baby & Barnmässan och har massor att blogga om! Jag har testkört alla singelvagnar på Barnvagnstestbanan. Jag har klämt lite extra på Nya Kronan, BabyJogger City Mini GT, Mutsy Evo och Akta Graco Evo. Jag har även spanat in iCandy Peach Jogger. Självklart har jag tagit bilder också så jag har en hel del att blogga om. Jag kan säga redan nu att jag blev lite exalterad över Nya Kronan Duovagn och BabyJogger City Mini GT, medan Mutsy Evo inte imponerade mig så mycket.

Till min egen vagn köpte jag en handtagsväska från Kronan för 100 kronor och ett bygelskydd med pillappar från addbaby för 99 kronor.

imageimage

4 thoughts on “Baby & Barnmässan

 1. Pernilla

  Kan du skynda dig att lägga ut kommentarer om kronan. Jag har nämligen beställt en kronan duovagn som kommer på måndag. Och jag måste säga att det var väldigt irriterande att få reda på att de kommer ut med en ny modell dagen efter att jag har beställt!! Så nu vill jag snabbt veta om det är värt att skicka tillbaka denna vagn jag har beställt o beställa den nya modellen istället (?!) Så skynda dig med att komma ut med info om den nya modellen är du snäll!! 😉 Tack på förhand! Och det är super att ha en sån här blogg att titta i när man letar vagn! =)

  Svara
 2. Tommy

  Håller med Pernilla, jätte intresserad att veta vad nyheterna på nya Kronan vagnen är, står i valet att beställa eller vänta.

  Svara
 3. LL

  Ni som funderar på kronan. Har ni några tips om varför man ska skaffa den? Jag tycker den verkar bra men i sthlm finns det inte några återförsäljare utan endast bara Kronans egna showroom. Jag har också hört att kvaliteten inte är den bästa. Hmm…tycker det är svårt när den säljs på få ställen och att de ej har så lång erfarenhet av att tillverka barnvagnar.

  Svara
 4. Carina

  Vi har en kronan vagn 2011. Är mycket nöjd med liggdelen, den är stor och ombonad samtidigt som den är smalare nere vid hjulen än många andra vagnar. När dottern var runt 7 månader ville hon inte ligga mer utan vi satte i sittdelen. Värdelös! Det finns bara ett fulltsittläge och vår dotter orkade bara sitta i korta stunder, vi kämpade på i två månader och sen gick det bra. Nu är hon precis över året och sitter bra i vagnen. Det som jag också irriterar mig på är suffletten som inte är ”styv”. Den vecklar ihop sig när det blåser. Solskyddet är däremot super när de är små, nu vill hon bara titta på allt och alla med eller utan sol i ögonen. Vagnen gnisslar mycket med, irriternade om hon somnat i vagnen och man försöker smyga in i hemmet utan att hon ska vakna. Men annars är jag supernöjd! Pluspoäng för rymlig korg, solskyddet, rymlig liggdel (med en liten ryggdel som går att fälla upp så barnet kan sitta kortare stunder) och avståndet mellan fötterna och hjulen. Kanske inte något man tänker på men om man går i rask takt så slår man i fötterna i vagnen på många vagnar men inte på kronans 🙂 Blev visst långt, hoppas ni orkar läsa 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.