Barnvagnstestbanan på Baby & Barnmässan

För tredje året i rad finns en Barnvagnstestbana på Baby & Barnmässan som går av stapeln i Göteborg nästa helg, den 2-4 mars. Inte mindre än 13 olika vagnar kommer att finnas att testköra på en bana som innehåller både trösklar, trappor, sand och kullersten. Personligen tycker jag att varje barnvagnsbutik borde ha en testbana och testdockor. Det är en enorm skillnad att köra en vagn i butik utan något i mot att köra den ute med 10 kg barn i. Dettta är därför ett jättebra tillfälle att testa olika vagnar ordentligt. Speciellt för den som är gravid för första gången och inte har något eget barn och ingen erfarenhet av att köra barnvagnar.

De vagnar du kan provköra i testbanan är:

Baby Jogger City Mini GT
Brio Go
Cougar 1
Crescent Classic
NYA Kronan Duovagn
BabyTrold Wiper
Joggster Twist
Bugaboo Cameleon
Teutonia BeYou
Maxi-Cosi Mura 4
BabyTravel Dublin
Mutsy 4Rider
Joolz Day

Kronan Duo är en av vagnarna som går att provköra och det är en alldeles ny version av vagnen som kommer finnas att testa. Den har en ny lättare sittdel med steglöst ställbar lutning och svart chassi bland annat. Mer info kommer självklart när jag besökt mässan. Vagnen kommer levereras från 1 maj men går att förbeställa på mässan. Vagnen finns i färgerna svart, grå, röd och grön. Kronan lovar också mässrabatt på alla sina vagnar.

image

4 thoughts on “Barnvagnstestbanan på Baby & Barnmässan

 1. 18 år och mamma till Valentino.

  Hej, snälla snälla skulle du kunna skriva lite om danska vagnen Trille flex duo kombi? Har verkligen fastnat för den men hittar så lite information och inte många ställen man kan beställa den ifrån heller .. Jätte tacksam för svar och super bra blogg!

  Svara
 2. Marie

  Jag vill så gääärna vara där själv!! Men jag får hålla mig till den som är i oktober…suck! 🙂 Men ser fram emot rapportering från dig! Du får gääärna prova GTn 😉

  Svara
 3. Anonym

  Åh kolla gärna kronan! Är så sugen på nya duovagnen.. Ta gärna kort på både ligg och sittdel och skriv en liten recension :)! Har tyvärr inte möjlighet att åka dit 🙁

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.