Varning för Britaxvagnar!

Handtaget lossnade och Britax brydde sig inte, då lade hon ut en blocketannons.

3 thoughts on “Varning för Britaxvagnar!

 1. Lina

  Å vilken bra blogg! Jag har visserligen inte lusläst din blogg.. men, jag undrar vilka vagnar som har möjlighet att klicka i ett babyskydd? Finns det många? Jag tycker att det verkar smidigt, men har inte sett någon sådan vagn som fyller mina andra krav (köras i snö och terräng, lufthjul, teleskophandtag osv). Annars har jag mest fastnat för Brio happy och funderat lite på Kronan också. Tacksam för svar!

  Svara
 2. Johansson

  Vad stod det i annonsen? Annonsen finns inte kvar på blocket. Vi har en britax, men avskyr den, letar nu efter något annat.
  Vänliga hälsningar Fru Johansson

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.