Kronan återkallar duovagnen

Kronan har meddelat att de återkallar sin duovagn eftersom den har för trång sele och en huvudkudde som kan upplevas vara i vägen. Kronan skriver:

Viktig information till dig som har en Kronan Duovagn inköpt mellan november
2010 fram till mars 2012.

Kronan arbetar ständigt med kvalitetskontroll och utveckling av våra produkter. Vi har upptäckt att på en mindre produktion är sele och klädsel för snävt sydd vilket innebär att i takt med att ditt barn växer kan sele och överdel på sittdelen upplevas för trång.
Om du upplever att ditt barns huvud tar i huvudskyddet på sittdelens klädsel eller att
när du lägger ditt barn ner spänner selen åt vill vi att du kontaktar oss så vi kan åtgärda detta. Vi kommer att skicka ut en ny klädsel och sele till dig.

Vänligen kontakta vår kundservice via e-mail med din adress och
mobiltelefonnummer samt skriv följande i ämnes raden: NY KLÄDSEL samt färg på din nuvarande vagn.

Om du har sålt din vagn uppskattar vi om du kan kontakta den nya ägaren och förmedla denna information. Be dem då  uppge din kontakt uppgifter i e-post så vi kan notera detta i vår databas.
Om du har några frågor eller funderingar så kontaktar du oss via e-post till info@kronan.com eller på telefon 08-694 72 82.

Observera att det alltså kan vara en god idé att kontakta Kronan även om du själv inte är första ägare av vagnen. Min erfarenhet av Kronan är att de är mycket tillmötesgående.

För mer information

6 thoughts on “Kronan återkallar duovagnen

 1. Lollo

  TACK Snälla för all SUPERBRA info som Du delar med Dig av!

  Vore det inte för dig så hade jag tex. inte vetat detta om om vår Kronan som jag älskat fram tills nu när just selen sitter trångt o huvudet tar i huvudskyddet på sittdelen…

  Ha det Bra!

 2. Anonym

  Återkallar är väll kanske fel ord? 🙂
  men som sagt, kronan är superbra och väldigt tillmötesgående 🙂

 3. Elin

  Kronan återkallar ju inte hela vagnen. Det är klädseln till sittdelen som det är fel på, och de sänder ut en ny om man mailar dem.

Kommentarer är stängda.