Välkommen Teutonia BeYou!

Idag kom en Teutonia BeYou hem till mig som jag ska testköra. Det är en årsmodell 2013 i färgen Aqua Blue. Riktigt snygg färg!

IMG_0135b

Vagnen kom i en gigantisk kartong, som vi roade oss med att packa upp.IMG_0136IMG_0137

Dottern ville självklart provsitta med en gång.IMG_0148b

Och sedan ville hon inte gå ur! Så vi fick ta en liten promenad.

IMG_0151

Teutonia BeYou känns som en väldigt rejäl och gedigen vagn. Den är lättkörd och har skönt gung. Den har även vändbart handtag vilket jag tycker är lite spännande eftersom jag aldrig testat en vagn med det förut. Det blir väldigt annorlunda att köra med de stora hjulen fram. Största nackdelen hittills är att sittdelen är lite i minsta laget. Min dotter är 19 månader och 82 cm och hon får absolut plats i vagnen än så länge, men det är inte så mycket marginal. Imorgon ska vi testa den lite mer och självklart blir det en utförlig recension så småningom.

One thought on “Välkommen Teutonia BeYou!

  1. Jenny

    Jag testade BeYou 2012 innan den släpptes på marknaden & vi får verkligen hoppas att dom gjort 2013 bättre! Tyckte oxå den kändes så rejäl i början men nu är chassit knakigt & ostabilt. Den är hemsk att fälla ihop & kånka in i bilen & 2chassin har gått sönder & jag fått nya. Liggdelen till den (elegance) är gudomlig! Och funktionen med att vända styret är inget som funkar bra alls enlit mig. Har man stora hjulen fram och roterande hjul bak så är den väldigt svårstyrd! Och låser an små hjulen i samma läge så ger vagnen vika på dom små hjulen om man inte har sittdelen helt i sittläge. Förutom de & att bromsen inte funkar ordentligt på någon av dom 3chassina jag haft så är den bra! Min son trivs utmärkt i den & den är skitsnygg speciellt i helsvart som min är 🙂 Ska bli spännande att se om 2013 är bättre än 2012´an 🙂

Kommentarer är stängda.