Jag vann en Pookie Poncho!

Jag skrev om 7 AM Enfants novemberkalender för ett tag sedan, de har utlottningar varje dag i november, och vet ni vad? Jag VANN! Jag som aldrig vinner någonting. Och det var ingen liten grej heller. En Pookie Poncho fick jag hem. Jag hade aldrig hört talas om den och visste inte vad det var men efter att ha läst mer om den och känt på den så tycker jag att det verkar vara en jättebra produkt.

IMG_0155

IMG_0157

Pookie Poncho är en produkt med tre olika användningsområden. Den går dels att använda i vagnen och är som en åkpåse utan baksida. Den har öppning fram och går ner en bit på ryggen. Det är prefekt när man har ett barn som gärna vill gå ibland och därför har ganska mycket kläder, men ändå behöver sitta i vagnen. Då blir ponchon lite extra varm och mysig när de kryper ner i vagnen.

IMG_0166

Men den kan också användas i bilbarnstolen. Barnet ska aldrig ha tjocka vinterkläder på sig i bilbarnstolen eftersom det inte går att dra åt bältet ordentligt då, så då är det supersmart med denna som går att sätta ovanpå men ändå täcker hela barnet.

Tredje användningsområdet är som bärskydd när man bär barnet i bärsele. Det finns då en mindre luva som man kan använda och den går att använda oavsett om barnet sitter framåtvänd eller bakåtvänd i selen. Detta ska naturligtvis testas och det blir kanske en liten recension av Pookie Ponchon så småningom.

IMG_0161

IMG_0162

Min dotter blev mycket förtjust över den nya mysiga grejen och hittade direkt sina egna användningsområden.

Vill du också vara med i utlottningarna? Anmäla dig här.

One thought on “Jag vann en Pookie Poncho!

Kommentarer är stängda.