Trille Easy

Trille presenterar en helt ny vagn men på samma spår som många av deras andra vagnar. Trille Easy har lufthjul, svängbara stora hjul fram och fasta ännu större hjul bak. Chassit är snyggt svart med ställbart knäledshandtag i fusksinn. Förutom de dämpande lufthjulen finns även ställbar fjädring i chassit. Det är en duovagn som kommer med både liggdel och sittdel.babytrold2013_pano2_a4_1000px

Liggdelen är rymlig, den har ett innermått på 80×35 cm. Den bärs i suffletten och har en liten solskärm som går att fälla ut. När du tar av liggdelen från chassit kan du välja om du vill att den ska kunna gunga eller stå på fyra “ben”. Liggdelen har också ett uppfällbar ryggstöd så att lite större barn kan sitta upp i liggdelen.

Trille_Easy_sort_graa

Sittdelen har fullt liggläge och ställbart fotstöd, fempunktssele och båge. Ligglängden är hela 98 cm. Sittdelen är vändbar. Suffletten har en extra solskärm som ger väldigt bra skydd.

Trille-Easy[3]Trille Easy_graa

Det går att köpa till Maxi-Cosi adapter till vagnen. Vagnen kan fällas ihop med sittdelen eller liggdelen på chassit. Chassit blir 80x66x32 cm ihopfällt och vagnen väger 14,4 kg med liggdel och 14,5 kg med sittdel på. Ingår i köpet gör liggdel, sittdel, fotsack till båda delarna, regnskydd, myggnät och en skötväska. Vagnen finns i flera färger, svart, svart/grå, grå och blå. Vagnen finns att beställa redan nu och kostar ca 5000 kronor.

Nackdelarna då? Jo, den är 66 cm bred, de flesta vagnar håller sig mellan 57-62 cm ungefär så 66 cm är väldigt brett. Och sedan vet man förstås aldrig hur den är att köra. Men förutom det tycker jag det verkar vara en toppenvagn.

Informationen kommer från Vognverden.

14 thoughts on “Trille Easy

 1. Sandra

  Intressant vagn. Tyvärr ser den billig ut, jag misstänker dålig fjädring och bredden var ju en total miss…

 2. Jenny

  Min kompis har trille viper och hon är nöjd. Fjädringen är suverän! Men den saknar vissa saker hon skulle vilja ha. Jag länkade denna sida och hon suckade och sa att där har jag ju vagnen! Den var alla saker viper saknar! Jag ska själv ha barn i mars och har varit inne på en stokke Cruise. Den är ju dock dubbelt så dyr och lite till! Nu när trille kommit i samma färg som stokkevagnen jag velat ha är i, så ska jag nog spana in denna vagnen! Tack för tipset!

 3. Carolina

  Jenny: undrar om du skulle kunna nämna vad skillnaderna är på Easy och Viper, som din kompis saknade! 😉 Försöker jämföra dem båda, men har inte lyckats finna någon som Easy i butik, men kanske kommer…

  Är det någon som vet om bågen går att justera? Är också intresserad av Crescent Trike, någon som vet om skillnaderna på Trille Viper eller Easy och Crescent Trike, förutom att Trike är en trehjuling?

  Vet någon vad Trille Easys ryggstöd mäter?

 4. Sofia

  Jätteintresserad av denna vagn. Finns det ngn chans att du kommer att göra en fullständig recension på den? Tack för en bra blogg!

 5. Ava

  Hej!
  kan du snälla berätta vad är skillnaden mellan Trille easy (kostar 5000kr) och Trille viper (5500 kr) och Trille Viper (6500 kr). Jag hittade de varienterna på Lekmer.se och nu är jag lite förvirrad 🙁

  Tack på förhand!

 6. Johanna

  Hej! Vet du om man kan ha ståbräda på Trille easy? Ser ut som att handtaget är kort??

  1. Elin Inläggsförfattare

   Det vet jag tyvärr inte, men som du skriver ser det ut som att handtaget är kort och då blir det ju svårt för barnet på ståbrädan att få plats.

  1. Elin Inläggsförfattare

   Javisst, skulle tro att du kan fästa de flesta ståbrädor på den vagnen. Jag har dock aldrig kört den själv så jag vet inte hur det är med utrymme framför handtaget och så.

 7. Lene Strømstad

  Kjøpte min Trille Easy i 2016, og bruker nå samme vogn til lillebror (født 2019). Er så fornøyd med vognen, at skulle jeg ha gjort et nykjøp av vogn hadde det blitt samme vogn også nå i 2020 👍 stor og god liggebag. Kjekk sportsdel som kan vendes både mot triller og fra triller 😍 anbefales virkelig! Super vogn til super pris! Og fantastisk digg med maxi cosi adaptere til vognstellet 👍

Kommentarer är stängda.