Etikettarkiv: Trille Easy

Trille Easy

Trille presenterar en helt ny vagn men på samma spår som många av deras andra vagnar. Trille Easy har lufthjul, svängbara stora hjul fram och fasta ännu större hjul bak. Chassit är snyggt svart med ställbart knäledshandtag i fusksinn. Förutom de dämpande lufthjulen finns även ställbar fjädring i chassit. Det är en duovagn som kommer med både liggdel och sittdel.babytrold2013_pano2_a4_1000px

Liggdelen är rymlig, den har ett innermått på 80×35 cm. Den bärs i suffletten och har en liten solskärm som går att fälla ut. När du tar av liggdelen från chassit kan du välja om du vill att den ska kunna gunga eller stå på fyra “ben”. Liggdelen har också ett uppfällbar ryggstöd så att lite större barn kan sitta upp i liggdelen.

Trille_Easy_sort_graa

Sittdelen har fullt liggläge och ställbart fotstöd, fempunktssele och båge. Ligglängden är hela 98 cm. Sittdelen är vändbar. Suffletten har en extra solskärm som ger väldigt bra skydd.

Trille-Easy[3]Trille Easy_graa

Det går att köpa till Maxi-Cosi adapter till vagnen. Vagnen kan fällas ihop med sittdelen eller liggdelen på chassit. Chassit blir 80x66x32 cm ihopfällt och vagnen väger 14,4 kg med liggdel och 14,5 kg med sittdel på. Ingår i köpet gör liggdel, sittdel, fotsack till båda delarna, regnskydd, myggnät och en skötväska. Vagnen finns i flera färger, svart, svart/grå, grå och blå. Vagnen finns att beställa redan nu och kostar ca 5000 kronor.

Nackdelarna då? Jo, den är 66 cm bred, de flesta vagnar håller sig mellan 57-62 cm ungefär så 66 cm är väldigt brett. Och sedan vet man förstås aldrig hur den är att köra. Men förutom det tycker jag det verkar vara en toppenvagn.

Informationen kommer från Vognverden.