Teutonia Nyheter

Nu kommer information om Teutonias 2011 kollektion som finns i butikerna i januari 2011. Några vagnar som kommer att försvinna är Lambda, Timmy och Mistral (så passa på att köp dem om du tänkt dig en sådan).

image image image image image image image image

Det kommer många nya färger, många gråa nyanser, även lila och blå nyanser. Det kommer även en vit sittdel och många med rutigt mönster.

En Limited Edition av Cosmo släpps i vår, med mörkgrått frostat chassi och sittdel i svart med grå rutor.

Hjul 60 kommer att vara lufthjul.

Teutonia BeYou!Teutonia presenterar även en helt ny vagn som som kommer att heta BeYou!. Den ser ut som Cosmo, men har vändbart handtag som har ungefär samma konstruktion som Bugaboo Cameleons vändbara handtag. Den är också mindre hopfälld än de andra teutoniavagnarna, 76,5×62,5×33,5 cm. Teutonia BeYou kommer i mars 2011.

Läs mer om Teutonias vagnar här.

7 thoughts on “Teutonia Nyheter

 1. Sandra

  Kul information! Trodde det var en uppdaterad Fun först när jag bara såg bilden på BeYou. Ser ju ut som den fast ”snyggare”.
  Fina färger också, kul med annat än bara svart…

 2. yesemashoa

  Tack för alla information, det är skönt att få allt presenterat på en enda sida. och att du även har fått med konsumentverket tester är ju helt fantastiskt.

 3. Anonym

  Hej! Vi hade kanske tänkt oss en Mistral S, kommer den också att försvinna ur sortimentet tror du eller är det endast den som heter Mistral som plockas bort?

 4. Anonym

  Tack för en bra blogg! 🙂 Jag är helt inne på en Teutonia Cosmo just nu, MEN….vet av många vänner som har svivel-hjul att det är svårt att dra vagnen i grus samt snö på vintrarna. En lösning på detta är att köra med svivel-hjulen bak och de större ”fasta” fram. Så vilken tur att Be You snart lanseras! 🙂 För på den vagnen går det ju att ändra handtaget så att svivel-hjulen hamnar bak på vagnen! Vad glad jag blir – nu överväger jag verkligen en Teutonia Be You! Vagnen har allt som jag vill ha och som jag kräver till min kommande bebis.
  En fråga dock – kommer Be You att lanseras i Sverige under 2011 eller endast i Tyskland?

  Förstföderska i April ´11

 5. Elin Inläggsförfattare

  Anonym 1: Nej, det är bara Mistral som försvinner.

  Anonym 2: BeYou ska komma till Sverige under våren 2011, men nya vagnar brukar ofta vara försenade så det kan bli svårt att få den innan bebisens ankomst. Kontakta din återförsäljare de har säkert mer information. Ett alternativ kan vara att köpa en billig begagnad vagn att ha första tiden innan Be You har kommit.

 6. Anonym

  Hej,
  Jag köpte nyss en Beyou i Tyskland och tog med hem. Verkar vara en kanon vagn. Tysken rekommenderade en hårdlift så det blev en sådan.

 7. Sara

  Kanonbra hemsida! Jag var väl uppdaterad gällande barnvagnar för några år sedan (har ägt 13 st) men är helt borta nu. Tack vare din sida får man allt på samma ställe. Tack för det!
  Jag var väldigt nöjd med Teutonia förut och nu verkar de ha utvecklats ännu mer. Det lutar åt någon av deras vagnar men ska läsa på lite till.

Kommentarer är stängda.