Testar Brio Spin

Nu har jag bytlånat en Brio Spin. Jag har fått låna en Brio Spin av Fru Brunett samtidigt som hon har lånat min Emmaljunga Scooter S. Vi har träffats genom gruppen Barnvagnar! på Facebook. Varför inte bytlåna, kompisens, syskonets, någon på BVC eller öppna förskolans vagn? Är man intresserad av den vagn någon annan har och de är intresserade av din är det ett jättebra sett att testa vad du och barnet tycker om vagnen, innan man lägger ut en massa pengar på den.

Det är en röd Brio Spin –12 och än så länge har jag bara tagit den på en liten tur. Jag tycker att vissa saker är bättre och vissa saker är sämre än Emmaljunga Scooter S. Jag tänkte göra det enkelt för mig och sammanfatta korta fördelar och nackdelar med vagnen. En fullständig recension kommer om ett par veckor.20121117_123620b

Fördelar: Hög båge, sufflett som går långt fram, bra fjädring och  gung, rejäl broms, något kortare och kortare hjulbas än scooter s.

Nackdelar: Ingen tittlucka, jobbiga spännen på suffletten, liten varukorg, högt och smalt handtag, dålig hävkraft, krångligt att ta bort selen för att sätta i åkpåse, liten varukorg, inte lika lättsvängd som scooter s.

Min dotter verkade dock trivas bra i den och sov när vi kom hem.

4 thoughts on “Testar Brio Spin

 1. Malin

  Hej! Kn man byta ut bakhjulen på en brio spin till äldre brio lufthjul?!
  Jag har en brio sitty med lufthjul men skulle hellre vilja ha en brio spin. Men lufthjul åtminstone bak skulle jag fördra! Vad tror du om det?

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Det är inget jag känner till och har nog aldrig sett någon spin med lufthjul heller. Så jag vet tyvärr inte.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.