Recension av Crescent Compact 360

DSC01653

Märke: Crescent
Modell: Compact 360
Årsmodell: 2013
Färg: Svart/röd

Jag har i en månads tid testat Crescent Compact 360 i ett samarbete med Crescent. Jag har kört vagnen i alla möjliga situationer och miljöer, på stan, i terräng, åkt kollektivt och packat in den i bilen. Nu är det alltså dags för en recension.

Sittdel

DSC01655DSC01949DSC01658DSC01660DSC01656DSC01654DSC01959b

Crescent Compact 360 har en framåtvänd, mjuk och skön rejält polstrad sittdel som även är rymlig. Ryggstödet går att fälla i tre olika lägen, från helt upprätt sittläge till nästan fullt liggläge. Ryggstödet justeras genom att dra i ett handtag som finns bak i ryggen. Det funkar väldigt smidigt och är enligt mig en bättre lösning än att dra ryggen uppåt som många liknande vagnar har.

Crescent Compact har som sagt en rymlig sittdel, som är hög i ryggen och ett par centimeter bredare i sitsen än liknande vagnar. Den har bra höjd till bågen (19 cm) vilket gör det lätt att få i och ut barnet. Ligglängden är 100 cm. Min dotter är 2,5 år, 91 cm lång och väger 13,8 kg, hon har gott om utrymme att växa upptill men inte så mycket mer utrymme nertill.

 

Sele

DSC01946DSC01950

Compact 360’s sele är är ställbar i höjd i två olika lägen. Det är en fempunktsele som är justerbar i alla lägen. Det går lätt att knäppa löss axelbanden och bara använda gren- och midjebältet om man önskar det. Det enda jag har att klaga på angående selen är att grenbandet är väldigt långt. Även när det är som mest ihopdraget hamnar det uppe på magen på min 2,5-åring. Men selen är i alla fall rymlig och går att använda till stora barn.

Sufflett

DSC01655DSC01660DSC01663DSC01664

Suffletten har två lägen, infälld eller utfälld. Den är lite i kortaste laget för min smak, det lyser in från sol och lampor på min dotter när hon ligger ner och ska sova. Men för årsmodell 2014 har man valt att förlänga suffletten lite och göra en extra vädringsförlängning. Läs mer om det här. Suffletten är fodrad vilket gör att det inte blåser igenom den. Det finns en tittlucka mitt på suffletten vilket jag tycker är jättebra, jag vill gärna kunna kika på min dotter och se tex. när hon har somnat. Det finns en dold liten ficka bak på sufflettkjolen för förvaring av småsaker, tex. mobiltelefonen.

Fotstöd

DSC01665DSC01947DSC01666

Crescent Compact 360 har tre olika lägen på fotstödet. Fotstödet justeras genom att trycka in det för att flytta och dra ut det för att få det att stanna. Kan vara lite krångligt att få det att stanna där man vill tycker jag. Fotstödet är också i kortaste laget, bara ca 22 cm. Nu vet jag att Crescent valt att göra det så kort eftersom det skulle se väldigt märkligt ut om fotstödet stack ut längre. Men rent utrymmesmässigt skulle det vara bra med ett lite längre fotstöd. Fotstödet är dock helt i metall och extra förstärkt så det tål att klättras på, det gillar jag.

Liggdel

Det finns ingen liggdel till Crescent Compact 360, det är en framåtvänd sulky.

Handtag

DSC01668DSC01667DSC01669DSC01670

Handtaget går att ställa i 11 olika lägen mellan 70-116 cm. Handtaget är ett knäledshandtag som är förstärkt med metall.

Varukorg

DSC01673DSC016722013-09-18 14.51.15

Crescent Compact 360 har varukorg i tyg. Den är ganska stor och framförallt djup. Djupet gör att det ryms mycket i den men å andra sidan hänger den ganska nära marken vilket kan bli ett problem tex. i snö eller på ojämnt underlag.Måttet på varukorgen är 36×30 cm.

Broms

DSC01675DSC01674DSC01678

Crescent Compact 360 har en vanlig traditionell kugghjulsbroms med en rejäl metallpinne som trycks ner för att låsa bromsen. Jag gillar att bromsen är ganska lös, man behöver inte anstränga sig varken för att låsa eller låsa upp bromsen, däremot behöver man trycka till den ordentligt och se till så att den verkligen går i.

Hjul

DSC01685DSC01680DSC01682DSC01683DSC01684

Crescent Compact 360 har punkteringsfria hjul. Bakhjulen är 25 cm i diameter, de svängbara framhjulen är 18 cm i diameter. Framhjulen går att låsa genom att skjuta knappen ovanför hjulet åt sidan. Du tar av framhjulen genom att snurra på knoppen ovanför hjulet.

Fjädring

DSC01678

Crescent Compact 360 har rejäla stötdämpare med bra fjädring på bakhjulen. Den har en ganska mjuk fjädring med skönt gung.

Hopfällning

Du kan fälla ihop Crescent Compact 360 på två sätt, antingen genom att först fälla fram ryggstödet, eller genom att först fälla bak ryggstödet. Jag föredrar att fälla fram ryggstödet, både eftersom jag tycker det är lättare och eftersom det gör vagnen betydligt kortare, och bara ett par centimeter högre än det andra sättet.

Du fäller alltså fram ryggstödet mot bågen.

DSC01687

Sedan drar du i de två handtagen på sidorna av chassit.

DSC01688

Du måste också lossa säkerhetsspärren.

DSC01689

Sedan fäller du fram handtaget.

DSC01690

Och viker in handtaget.

DSC01691

Hopfälld på detta sätt blir måttet 90x56x42 cm. Vagnen har inget lås när den är ihopfälld. Den väger också över 13 kg så den är inte så lätt att lyfta in i bagaget.

Fäller man vagnen med ryggen bakåt ser det ut såhär.

DSC01693DSC01694

Måttet blir då 103x56x39 cm.

Körkänsla & Hanterbarhet

Jag tycker att Crescent Compact 360 är skön att köra. Den är både lättrullad och lättsvängd och fjädringen är skön. Hävkraften hade kunnat vara bättre men är ändå helt okej.

2013-09-18 11b

Compact 360 är smidig att köra på stan. Den funkar bra att gå runt med i trånga affärer, den är smal, även om den är lite bredare än de flesta andra liknande sulkys. Den är inte speciellt lång heller vilket gör det lätt att köra i trånga utrymmen. Den är lätt att svänga och sick-sacka runt i butiker med. Den funkar också bra på lite mer ojämn stadsunderlag, som asfalt, kullerstenar och trottoarkanter.

Jag har även testat Compact 360 i terräng. Efter en promenad på min vanliga terrängtest-stig kan jag konstatera att det går att ta sig fram med vagnen om man låser framhjulen. Även där det är rejält med stenar och rötter går det att komma fram men det blir riktigt skumpigt. Och detta är i ärlighetens namn ingen vagn man går skogspromenader med. Compact 360 har ca 1 cm större framhjul än Brio Spin och Scooter S, vilket märktes för jag tyckte nog att denna tog sig fram snäppet bättre den tuffaste biten.

2013-10-04 14.41.48

På en vanlig grusväg är det inga problem att gå med Compact 360, den tuffar på bra då. Däremot i riktigt djupt grus gick det inte att komma fram. Då var jag tvungen att vända vagnen och köra den baklänges, med bakhjulen först och till och med då var det tungt.

2013-10-04 14.27.03

När vi ändå pratar om grus så tycker jag att en positiv grej är att för att vara punkteringsfria hjul fastnar det ganska lite grus i dem. Det har egentligen inte varit något problem, men då har inte grusnings-säsongen börjat än heller.

En annan säsong som inte börjat än är snö-säsongen. Jag har därför inte haft möjlighet att testa vagnen i snö.

Jag har åkt en hel del kollektivt med vagnen, både buss och tåg. Jag tycker det fungerar riktigt bra. Vagnen är relativt smal och inte heller särskilt lång, den har också knäledshandtag som går att fälla in vilket gör den ännu mindre. Om jag hade fått önska någonting för att få en optimal vagn i kollektivtrafiken hade det varit bättre hävkraft så att det blir lättare att ta sig upp i tex. bussen. Men som det är nu fungerar också helt okej.

2013-10-06 09b2013-10-06 09b2

Jag tycker Compact 360 är ganska lätt att fälla ihop, men jag tycker den är lite tung och otymplig att lyfta. Att vagnen är båda ganska lång och ganska hög ihopfälld gör att man i vår bil måste placera den med de stora hjulen inåt för att den ska få plats på längden. Dels känns det lite bakvänt att lyfta in den så och dels är bagaget smalare längst in så det hade varit mer fördelaktigt att placera det bredaste stället utåt. Har man en annan bil med djupare bagage eller en där man alltid måste placera vagnen på andra hållet så har ju inte det någon betydelse. Vår bil är förresten en Saab 9-5 kombi.

2013-10-12 08.43.54

Mått & Vikt

Hopfälld:

Med ryggen framåt: 90x56x42 cm
Med ryggen bakåt: 103x56x39 cm

Uppfälld:

Längd till knäleden: 80 cm
Längd med handtaget utfällt: 100 cm
Bredd: 56 cm
Hjulbas (Svängradie): 55 cm

Sittdel:

Sittyta till sufflett: 57 cm
Ryggstöd: 52 cm
Sitsens djup: 26 cm
Sitsens bredd: 30 cm
Fotstöd: 22 cm
Ligglängd: 100 cm
Höjd till sittytan: 41 cm
Avstånd mellan båge och sits: 19 cm

Vikt:

Chassi: 7,4 kg
Vagn med sittdel: 13,3 kg

Maxvikt: 20 kg
Maxvikt varukorg: 5 kg

 

Tillbehör

DSC01696DSC01697DSC01698

Det ingår inga tillbehör med Compact 360, det finns dock många tillbehör att köpa till. Ett av dem är en footsack. Footsacken är lagom vadderad för att värma benen, den fästs med två tryckknappar i suffletten. Jag hade önskat att det fanns två omgångar med tryckknappar så att man kunde fästa själva footsacken i chassit och sedan välja om man ville vika upp eller ner den lilla kanten. Då hade kanske också footsacken hamnat lite längre upp. Det är samma footsack till Compact och Compact 360, Compact har längre fotstöd vilket jag också tycker märks, den blir lite bylsig framtill. Jag är dock väldigt glad att det finns en fotsack till vagnen och den har använts flitigt här hemma. Priset för den är 395 kr.

Övriga tillbehör som finns att köpa till är regnskydd, Inovi dyna, parasoll, skötväska, mugghållare och ståbräda.

 

Sammanfattning & Betyg

Crescent Compact 360 är en sulky för dig som har större barn, den har rymligare sittdel än sina konkurrenter och maxvikten är på 20 kg, vilket gör att de allra flesta barnen kan använda den vagnperioden ut. Den har också en ombonad och mysig sittdel vilket gör att vagnen kan lämpa sig bra även för lite mindre barn. Jag tycker också att vagnen är skön att köra, jag tycker om fjädringen och det faktum att den har en tittlucka.

De största nackdelarna tycker jag är att vagnen är lite bredare och att den väger lite mer än sina konkurrenter, men det är en avvägning också. För att kunna ha så rymlig sits var den tvungen att bli lite bredare och den ombonade vadderade sitsen gör också att vagnen väger lite mer. Den blir stor ihopfälld och är lite otymplig att lyfta in i bilen, jämfört med liknande vagnar.

Detta är en framåtvänd sulky som rekommenderas från 6 månader, då den bara är framåtvänd så skulle jag rekommendera att man väntar till barnet är 1-1,5 år innan man börjar använda den.

Är man intresserad av att köpa en Compact 360 tycker jag att man bör veta att den är 56 cm bred och väger 13,3 kg, INTE 52 cm bred med en vikt på 10,6 kg som det står på många ställen. (Jag har även fått det bekräftat från Crescent som lovat att ändra detta).

Crescent Compact 360 finns i fem färger, årsmodell 2013 är slut på Crescents lager men finns fortfarande att köpa hos vissa återförsäljare. Vagnen kommer sedan inte börja säljas igen förrän Januari-februari då årsmodell 2014 kommer, du kan läsa mer om de förändringar som kommer här.

Priset för en Compact 360 är 2500 kronor.

Jag tycker Crescent Compact är en bra sulky av den rejälare sorten och har valt att ge den fyra av fem i totalbetyg.

Sittdel: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Promenadkörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Terrängkörning: [image12.png][image12.png][image12.png]
Stadskörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Hopfällning: [image12.png][image12.png][image12.png]
Totalbetyg: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]

29 reaktion på “Recension av Crescent Compact 360

  1. Lina

    Jag håller med om att detta är en rejäl sulky som passar större barn. Sålde min Emmaljunga Scooter S när Crescent Compact 360 släpptes på marknaden och är mycket nöjd med mitt beslut. Suffletten stannar uppe, varukorgen är lätt att nå och det är bra plats upp till bygeln så att barnet inte fastnar. Tack för tipset om sufflettförlängningen från Teutonia! Fungerar jättebra.

    Svara
  2. Pingback: Recension Compact 360 | Crescent barnvagnar

  3. Ida

    Hej! Hur är liggläget i jämförelse med scooter? (Har en scooter men önskar en (större) sulkyvagn med bättre liggläge ) samt bredare fotstöd då fötterna ramlar ner på sidan om fotstödet på scootern. Tack 🙂

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Liggläget (alltså lutningen) upplever jag som ungefär det samma. Den är betydligt rymligare i sittdelen, framförallt med högre rygg och högre båge.

      Svara
  4. Emeli

    Tack för en underbar blogg!
    Så fort jag undrar över något om en vagn börjar jag med att gå in på din blogg för att söka info. Oftast finner jag mig ett svar på direkten 🙂

    Letar efter en sulky och tyckte den här verkade toppen. 52 cm bara och 10 kg, toppen tänkte jag och går in här och läser. Så besviken jag blir när crescent ljuger på hemsidan. De har fortfarande inte ändrat fast de lovat!! 🙁

    Vilken vagn skulle du föredra crescent 360, emmaljunga scooter S eller brio Spin?
    Jag vill ha en så lätt vagn som möjligt och gärna smal.
    Finns det fler exempel på liknande vagnar? Svängbart är ett måste!

    Tack på förhand! 🙂

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Hej! Tack, vad glad jag blir, det är precis så jag vill att det ska funka 🙂
      Jag vet, jag tycker också det är skitdåligt och att de lurar sina kunder, men vad ska man göra?
      Jag gillar Brio Spin, den är minst ihopfälld av de vagnarna och har ett riktigt skönt gung, den känns smidigast. Men, jag som är 167 cm lång och gillar att ha handtaget ganska lågt får ont i axlarna när jag kör den, har jag upptäckt efter någon veckas användning båda gångerna jag haft den, men är man längre är den säkert superbra. Nya Scooter 3s verkar också lovande, jag gillar de nya hjulen, men den blir lite större ihopfälld. Den enda liknande vagnen jag kan komma att tänka på är Britax B-Motion, den blir ännu mindre ihopfälld, men är 55 cm bred.

      Svara
  5. Jenniefer

    Hej!
    Ser att du skrivit att vikt och bredd inte stämmer med måtten på Crescents hemsida. Vad stämmer egentligen? Jag mailade och dem verkar inte kunna ge något exakt mått. Vilken av compact 360 och scooter s skulle du rekommendera? Kan du göra en jämförelse mellan dem? Funderar även på en brio spin.

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Hej! Den Compact 360 som jag hade, som var 2013 års modell var i alla fall 56 cm bred och vägde 13,3 kg, det har även Crescent bekräftat att det stämde. Om det är ändrat något till årsmodell 2014 vet jag inte. Jag skulle nog välja Scooter 3s om jag skulle köpa sulky med svängbara hjul idag. Jag har ingen av vagnarna hemma så jag kan inte göra någon jämförelse, men det finns en mellan Compact 360 och Brio Spin, https://www.barnvagnsblogg.com/crescent-compact-360-vs-brio-spin/ och en mellan Brio Spin och Scooter s https://www.barnvagnsblogg.com/emmaljunga-scooter-s-vs-brio-spin/

      Svara
  6. Linah

    Hej!
    Tack för en underbar blogg 🙂
    Är så sugen på en 360 till min dotter som blev 1 år i april 🙂 Kan man ta bort bågen på den? Om inte, kan du rekommendera nån liknande vagn?
    Tack på förhand!
    Mvh Linah

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Nej, det kan man inte göra, varken på denna Scooter eller Brio Spin. På Britax B-motion, Babyjogger City Mini, Babytravel City Compact och Joie Litetrax tex. kan man ta bort bågen.

      Svara
  7. Linah

    Okey, tack! Ska kika på dom 🙂 Har du hunnit köra den i snö? Vi har en Trille Viper 4s idag och den har ju större framhjul så den har varit riktigt enkel att köra i snö.
    Mvh Linah

    Svara
  8. Hej

    Hej
    Undrar om du vet om det är gjorda ngr förändringar på crescent compact från 2013 till 2014?? Den med fasta hjul? Vet att jag läst om att bl.a. Suffletten skulle göras längre, tänkte om du visste vilket.

    Har en son som är 83cm redan vid 14 månader, har idag en Emmaljunga scooter 2.0 2010
    Känns bara som om den är väldigt liten. Funderade på en crescent istället, vad rekommenderar du?
    Mvh Anna
    Tack på förhand

    Svara
  9. Hej

    Hej
    Undrar om du vet om det är gjorda ngr förändringar på crescent compact från 2013 till 2014?? Den med fasta hjul? Vet att jag läst om att bl.a. Suffletten skulle göras längre, tänkte om du visste vilket.

    Har en son som är 83cm redan vid 14 månader, har idag en Emmaljunga scooter 2.0 2010
    Känns bara som om den är väldigt liten. Funderade på en crescent istället, vad rekommenderar du?
    Mvh Anna
    Tack på förhand

    Svara
  10. Sarah

    Hej!
    Först vill jag tacka för en riktigt bra sida.

    Nu till min fråga; Vi har haft en Emmaljuga Scooter 2.0 men våran son växte så snabbt att nu tog hans knän i bågen då man ska ta upp han ur vagnen, så vi satt och kollad länge på vilken annan vagn skulle kunna vara likvärdig.
    Då hittade vi Crescent Compact som hade större sittdel och båge, vilket vi ville ha.

    Så vi köpte den. Tog första turen med den idag och fick en chock när det inte alls var lika lätt att svänga med vagnen som den förra.
    Jag lider nämligen av fibromyalgi som är en ledsjukdomoch är tyvärr inte lika stark i mina leder och muskler som en ”frisk” person.
    Jag ska ge vagnen en ärlig chans, men vad kan man göra så att vagnen inte är så tung i svängen?
    Är det någon skilland mellan Crescent Compact och Emmaljunga Buddy?

    Tack på förhand!

    Sarah

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Tack! Ett tips är att fetta in hjulaxlarna på framhjulen, då brukar de snurra lite lättare. https://www.barnvagnsblogg.com/att-packa-upp-och-montera-din-nya-barnvagn/
      Men jag tror tyvärr att Compact är en mer tungstyrd vagn, delvis eftersom den är tyngre. Skulle tro att Buddy är mer lättkörd ja. Annars tycker jag ni borde satsa på Kronan Sulky S, den har högst båge av alla och är superlätt att köra, lättare än Scooter.

      Svara
  11. Gina

    Hejsan. Äntligen en bra sida där man kan se och jämföra vagnar!

    Min son är bara 6 månader och väger redan 10kg och är väldigt lång. Börjar redan nu kolla efter en bra, smidig och lätt sulky sittvagn runt 3000-2500:- som endå klarar av ett större barn. Ska använda den från när han är 1år upp tills han går 3år?. Kommer behöva en rymlig vagn som håller ett tungt barn, ett högt ryggstöd samt rymlig varukorg är ett plus. Vill ha något som enkelt kör på olika underlag smidigt utan skaka en massa då. Någon som vet om dom nya framhjulen klarar av snö (blötsnö, tjock snö, frusen slask?!

    Svara
    1. Gina

      just det, var Brio race/spin, Cresent compact (olika modeller), Och emmaljunga scooter eller liknande motsvarighet.. med svängbara hjul eller vanliga som jag funderade på främst…

      Svara
      1. Elin Inläggsförfattare

        Kronan Sulky S eller Crescent Compact 360 är väl de som är aktuella främst då. Tycker även du kan kika på Babyjogger City Mini GT, även om den är dyrare finns den begagnad och billigare från Polen. Även Britax B-Motion eller Cybex Agis/Eternis kanske kan vara alternativ, även om de bara tar 17 kg (de brukar plana ut mycket på vikten när de blir lite större). Hur hjulen är på Compact 360 XT Air vet jag inte då den är helt ny och jag inte testat den. Men generellt brukar lite större lufthjul vara det bästa i snö.

        Svara
  12. annhelen

    Hej ! Vilken underbar sida /blogg !
    Jag är i valet och kvalet mellan crecent 360 -15 eller en emmaljunga buddy s men gillar inte sufletten på buddy !? Har en pojke på 17 månader snart normal i stl är han .
    Vilken skulle du rekommendera?

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Är det 360 XT Air eller vanliga 360 du tänker på? Buddy har betydligt bättre hjul än vanliga 360 och suffletten går att dra längre fram men den är lite sladdrig på Buddy. Spontant tänker jag Buddy. Men jag har hört gott om 360 XT Air så det är också en bra kandidat.

      Svara
  13. Emelie

    Hej!

    Även jag går in på din sida i första hand när jag går i barnvagnstankar 🙂
    Du gör ett fantastiskt jobb! 🙂

    Sonen på 2 år ska börja på förskola till hösten och behöver därför ha en ”dagisvagn”.
    Han är 90 cm lång redan nu och efter lite efterforskningar har jag förstått att crescent compact har längsta ligglängden, stämmer det?
    Hur är den på bredden?
    Tänkte på ev åkpåsar.
    Eller finns det någon annan som skulle lämpa sig bättre tro?
    Vi bor i Norrland så i så fall blir det ingen 360 utan den vanliga med fasta hjul.

    Tack för en fantastisk blogg!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Ja, den har riktigt bra ligglängd. Bredden är också bra. Köpe ne XT Air om den ska rulla i norrland, mycket bättre hjul i snö. Även Babyjoggers vagnar är väldigt rymliga.

      Svara
  14. Jessica

    Hejsan!
    Jag har nyligen köpt denna vagn i rosa och svart. Det jag saknar är den lilla titt-ut luckan och även ett litet fack i suffletten för tex mobilen. Min dotter är tio månader och både ligger och sitter bra i den. Men.., men den gnisslar nå så vansinnigt. Hjulen gnisslar i själva gummit (som friktion mot plasten), nån fjädring gnisslar också. Den gnisslar så att det känns svårt att söva henne i vagnen.. Träffade ett par med samma vagn och de upplevde samma sak. Vi har smort det som kan tänkas smörjas. Har nu beställt silikonspray för den ska vara bra tydligen. Försökte maila crescent men deras inkorg var full.. Skriv om ni har några andra tips för gnissel och knarrande. Tack för en bra blogg 🙂

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      De gjorde en uppdatering av modellen till årsmodell 2015 så det är inte exakt samma vagn längre. Kontakta återförsäljaren där du har köpt vagn och reklamera för gnisslet. Antingen får de försöka smörja eller så kan det finns ett set så att man kan byta ut en grej om det är den som gnisslar.

      Svara
  15. Mikael

    Hej!!

    Köpte vår Cresent Comp 360 för ca 1mån sedan, packade upp den och byggde ihop den utan att titta igenom den ordentligt… Märkte här nu att vi verkar ha fått en blandras sittvagn– märkliga hjul-feta och fula, sufletten har inte det där titthålet i taket som vi ville ha plus att förvaringsficka inte finns. Bilden och beskrivningen av vagnen stämmer då inte i verkligheten.

    Har du någon vetskap om varför??

    På kartongen som vagnen låg i stod det maxbelastning 15kg!!?? Sidan vi köpte den ifrån står det 25 och på ytterligare några andra sidor så bollar det mellan 20-25kg…gissar dem eller vet dem inte maxbelastningen eller vad!

    Blir till att ringa till leverantören som i detta fall heter” Jollyroom”

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      På 2015 års modell är Compact 360 har Crescent gjort en hel del förändringar och den ser nu ut såhär. http://crescentbarnvagnar.se/typo3temp/pics/801e11bd26.jpg
      Den har andra hjul och man har tagit bort förlängningen i suffletten. Är det så att Jollyroom har fel produktbild ska du såklart påpeka det och få kompensation.
      EU-godkännandet är alltid på 15 kg med crescent har gjort egna tester där den testats för först 20 kg och senare även 25 kg. (vet att det är så på XT Air versionen i alla fall är osäker på hur det är med den vanliga).

      Svara
  16. Sofie

    Har kollat lite på denna vagn då de har flera erbjudanden på den just nu. Kan detta funka som en bra sovvagn på förskolan? Vill inte ha en dyr vagn och det verkar vara svårt och denna är rätt billig ny. Försöker hitta en begagnad sittvagn men många tar ut överpriser. Har du några tips på en vagn som kan funka att ha som sovvagn till långa sonen som börjar på förskolan i höst? Tack för en jätteinformativ blogg!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.