Quinny Zapp Xtra

Quinny Zapp XtraQuinny kommer med en ny version av världens minsta sulky, Zapp. Quinny Zapp Xtra har samma lilla chassi som vanliga Zapp men den har ett nytt säte som är vändbart och går att fälla i liggläge! När sitsen är framåtvänd går den att ställa i tre lägen och när den är bakåtvänd i två lägen. Sitsen är en skålad, ergonomisk sits. Zapp Xtra fälls nu i två delar och blir 89x42x25 cm hopfälld att jämföra med den vanliga zappens 70x25x29 cm. Quinny Zapp Xtra väger 8,7 kg.Quinny Zapp Xtra hopfälld  Med adapter går det bra att fästa Maxi-Cosi babyskydd på chassit. Även suffletten ser ut att ha blivit något förbättrad, den ser större och mer skyddande ut. Den lilla fickan som finns som fotstöd går att fälla upp istället så att ett mer rakt fotstöd bildas. En grej som gör den ännu bättre är att den nya sittdelen går att fästa på det gamla Zapp-chassit och sitsen går att köpa löst. Du kan alltså uppdatera din gamla Zapp till en ny Zapp Xtra! I England kostar vagnen ca 2500 kronor, men vad den kommer att kosta i Sverige vet jag ännu inte. 3-hjulsversionen kommer finnas till salu i EU inom kort.

Quinny Zapp Xtra

Videorecension.
Mer info om vagnen.

8 thoughts on “Quinny Zapp Xtra

 1. Anonym

  Ooh!! Hade en vanlig zapp men sålde den eftersom den saknade liggläge. Annars var den ju perfekt!!! Måste ha!!! Såg annons på Blocket för närmare 3000,-

 2. Anonym

  Kan glatt rekommendera denna supervagn! Köpte vår hos Beba Barnbutik i Malmö (www.beba.se). Snabbt fick vi hem den också! Frakten var inte så tokig heller. Gillar att man kan vända sittdelen 🙂 Mvh Camilla, Alingsås.

 3. Anonym

  jag är sugen på att kombinera denna med p&t explorer, men är den så pass mycket smidigare i ihopfällt läge? Tänkte ha zappen liggandes i bilen som extravag när man ska in på köpcentret eller i mataffären. Någon med erfarenheter?

 4. Anonym

  vi har den vanliga zappen – och det är ju inte så stor skillnad mot zapp xtra, chassiet är ju samma och den blir väldigt liten ihopfäld – vi har även haft den som handbagage på flygplan!

  Jag planerar att köpa till den nya sitt delen när vi får tillökning i sommar!

 5. Anonym

  Kommer det gå att köpa 4-hjulsversionen i sverige? Vet du om det är svårt att importera en från USA?

 6. SunnaSouls

  Tänkte höra,Har precis köpt en zapp xtra, min bebis är 5 månader och kan inte riktigt sitta upp i den vanliga vagnen jag har,och nu är det vår och sommar så tänkte använda zappen.Hur bäddar ni i den tro och måste man spänna fast bebisen i den(om de nu inte är så gamla så de rör sig en massa?

Kommentarer är stängda.