Quinny Longboardstroller

Quinny har haft en mycket speciell barnvagn på gång länge, nu ser det ut som att den äntligen snart kommer komma i produktion. Det är nämligen en Longboardstroller, en longboard med en barnvagnssits på som man nu kommer sälja i begränsad upplaga, endast 1000 exemplar.

Den består helt enkelt av en longboard med en barnvagnssits monterad framtill. Barnvagnsitsen har handtag som du kan hålla och en handbroms. Longboarden har också en säkerhetsbroms som gör att den stannar automtiskt om den som kör ramlar av. Sittsen kan fällas bakåt så att det blir ett platt paket.

Maxvikt på föraren är 100 kg och barnet måste vara minst ett år och väga max 15 kilo. Barnet måste också sitta fastspänd och bära hjälm.

Longboardstroller är 128 cm lång och 50 cm bred. Hopfälld blir den 128x50x38 cm och den väger 10,85 kg. Longboardstroller kostar 599 euro vilket motsvara ca 5500 kronor.

Är du intresserad av att boka en Longboardstroller, som kommer börja produceras inom några månader, kan du registrera dig för uppdateringar här.