Bugaboo Runner

Bugaboo-Jogger

Bugaboo har presenterat en ny barnvagnsmodell! Bugaboo kommer nämligen med en joggingvagn som de kallar Bugaboo Runner. Det som är riktigt häftigt med denna vagn är att alla Bugaboos ordinarie sittdelar passar på chassit (med hjälp av olika adaptrar får man förmoda). Har du redan en Bugaboo kan du alltså använda den sittdelen och bara köpa till chassit. Det kommer också gå att köpa den som en komplett barnvagn med sittdel. Sittdelen kan även användas bakåtvänd så du har här alltså en joggingvagn med vändbar sittdel.

Bugaboo-Runner[1]

Bugaboo Runner har 16 tums lufthjul bak och ett 14 tums lufthjul fram som inte är svängbart. Den har också en handbroms som bromsar farten och en vanlig fotbroms. Den har en varukorg som är ganska stor. Handtaget kan ställas i olika höjder. Maxvikt är 17 kg.

Bugaboo Runner lanseras först hösten 2015 på den europeiska marknaden.

Bugaboo har också presenterat ett ställ till sina vagnar. På stället kan du med hjälp av adaptrar placera antingen liggdel eller sittdel från Bugaboos vagnar. På så sätt kan du använda liggdelen som säng inomhus och sittdelen som stol när barnet ska äta. Passar med Cameleon, Donkey och Buffalo. Kommer tidigast våren 2015.