Petite Cherie åkpåse

Det har kommit ut en ny åkpåse på marknaden som dessutom finns med lite olika roliga mönster, det är alltid roligt. Petite Cherie åkpåse är en vinteråkpåse med ordentligt med stoppning. Utsidan är i vatten- och vindavvisande polyester, insidan i fleece och stoppningen i polyester som är sydd i kanaler.

Åkpåsen har en fuskpälskant runt öppningen, som även är avtagbar. Det finns uttag för fempunktssele och åkpåse är universal för att passa de flesta barnvagnarna. Åkpåsen har dragkedja runt om och kan öppnas på båda sidorna, locket är även helt avtagbart så att endast baksidan kan användas när man går inomhus till exempel. På baksidan finns ett antiglidmaterial så att den inte ska åka ner. Åkpåsen har måtten 100×50 cm.

Åkpåsen finns i sex mönstrade färger och sex enfärgade.

Petite-cherie-angulusPetite-Cherie-Puppytooth

Petite-Cherie-ZarafaPetite-Cherie-La-vie-en-rosePetite-Cherie-BlueberryPetite-Cherie-LingonberryPetite-Cherie-Ballas-BluePetite-Cherie-Pink-LadyPetite-Cherie-Milky-GreenPetite-Cherie-Paloma-GreyPetite-Cherie-Heritage-NavyPetite-Cherie-Heritage-Black

Åkpåsarna kostar 995 kronor för enfärgade och 1095 kronor för mönstrade och finns endast att köpa hos Jollyroom. Min recension av åkpåsen finns här.

4 thoughts on “Petite Cherie åkpåse

 1. sofie/diktera

  brio ska sluta med sina vagnar och slå ihop med britax oki det fattar jag. och det försvinner modeller japp det fattar jag oxå

  men vad händer med brio duette och brio doubel wawe??

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Nu har jag fått svar från Britax. Brios syskonvagnar kommer tyvärr också att utgå. De säljs bara så länge de finns kvar i lager.

   Svara
 2. Lisa L

  Någon som vet om dessa går att ”sätta fast” så att de inte glider ner? Liknande Elodie Details? Någon som har hunnit köpt och har i Bugaboo Donkey-vagn?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.