Nyheter från Petite Cherie

Idag har jag varit hos Jollyroom och kikat på flera av deras nyheter av märket Petite Cherie, det kommer en paraplysulky som heter Petite Cherie Soleil, en skötväska och nya färger på sittdynorna.

Största nyheten är en paraplysulky som heter Petite Cherie Soleil. Den är i grunden en vanlig paraplysulky med dubbelhjul fram och bak, de främre är svängbara. Det som gör att den sticker ut är de roliga mönstren som den kommer i. Här ser ni den i det populära mönstret Angulus som redan finns på Petite Cheries sittdyna och åkpåse.

DSC01995

Petite Cherie paraplysulky har flera olika lägen på ryggstödet som justeras med en knapp baktill. Det blir dock inte helt plant liggläge.

DSC01996DSC01997

Fotstödet är ställbart och längst ut på fotstödet finns lite tåligare leatherette-tyg som gör det lätt att torka av smuts, där finns också Petite Cheries logga.

DSC02000

Även bågen är i leatherette. Bågen ingår med vagnen och den är en swing away-båge som kan knäppas upp på ena sidan och svängas undan. Det går också att fälla ihop vagnen med bågen på.

DSC02008

Suffletten har en liten extra solkeps framtill, den är också förlängningsbar med en dragkedja längst bak. I förlängningen finns en tittlucka med lock. Tittluckan har också ett nät för plasten så att det blir lite UV-skydd.

DSC01998DSC01999

Sulkyn är riktigt lätt att fälla ihop genom att bara trycka ner en spak på sidan baktill och vika den framåt. Den har automatiskt lås ihopfälld och ett bärhandtag på sidan av chassit. Den väger ca 6,5 kg.

DSC02006

Till Petite Cherie Soleil ingår båge, mugghållare, regnskydd och en förvaringsväska/fodral, priset är 1495 kronor. Den kommer i flera olika färger och mönster, denna svartvita heter Angulus, den kommer även finnas med rosor, La Vie en Rose, Chevron (vit grå zig zag) och Bebequin (grå vita rutor). Den säljs endast hos Jollyroom och kommer in på lager i början av juni.

Petite Cherie paraplysulky

Baktill på Sulkyn hänger en annan nyhet, Petite Cherie skötväska är en nyhet som också kommer i juni. Den är gjord i canvasmaterial och har därför inte exakt samma nyans som sulkyn. Botten och axelremmen är i leatherette. Invändigt finns en stor ficka med skötbädd och flera mindre fickor, dock ingen termosficka. Det ingår också väskkrokar för att lätt kunna hänga väskan på vagnen. Skötväskan kommer i tre färger, Svart, Angulus i svartvitt och Angulus i gråvitt. Den kostar ca 999 kronor.

DSC01993DSC02002DSC02005

Men inte nog med det. Dessutom kommer massor av nya härliga mönster och färger på Petite Cheries sittdynor. Du ser ett urval av dem här nedanför. Priset för sittdynorna är 299-399 kronor och även de inkommer i början av juni. Läs gärna min recension av dynan här.

Petite Cherie nya sittdynor

8 thoughts on “Nyheter från Petite Cherie

  1. Anna

    Hej.
    Letar ihjäl mig efter en sulky, har fastnat för Chicco Liteway, Beemo Travel och Petite Cherie. Tycker du denna (Petit) är lätt att köra och framförallt svänga? Läste någonstans att det är smidigast meden sulky som har framhjul, men Petite har ju dubbla…..MEN just nu är det ju kanonpris på jollyroom =)

    Chiccon har jag testat ”live” i butik men dom andra två finns ju bara på jollyroom…
    Tack för en bra blogg!

Kommentarer är stängda.