Nyheter från 2ME

På Barn och babymässan kikade jag även på lite nyheter från 2ME. De har i dagsläget en sulky som heter 2ME Falsterbo, nu har de bestämt sig för att utveckla den och sätta svängbara framhjul på den istället. Det utförandet som ställdes ut på mässan hade 10 tums lufthjul bak, vilket jag tyckte var bra. Denna vagn kommer att komma någon gång fram mot våren.

DSC01926

Man arbetar också på att få ner vikten på den populära 2ME Los Angeles, som i dagsläget väger 25 kg. Förhoppningen är att man ska kunna få ner den under 20 kg. Detta genom att bland annat byta ut en del chassidelar från stål till aluminium. Man kommer även göra om fällningen av ryggen så att den fälls med rem istället. På så sätt blir vagnen också lättare. Vagnen kommer troligtvis fortfarande att ha 11 tums lufthjul.

DSC01936DSC01938

6 thoughts on “Nyheter från 2ME

  1. Elin Inläggsförfattare

   Ja! Visst är det! Och massor av fler nyheter kommer, vet inte riktigt hur jag ska ha tid att få ut allt nytt på bloggen 😛

   Svara
 1. Rebecca

  Vet du på ett ungefär när den ”uppdaterade” versionen utav Los Angeles kommer att lanseras?

  MVH Rebecca =)

  Svara
 2. Thessa

  Hej! Vilken bra blogg du har!!! Haft mycket användning av det du skriver!

  Nu undrar jag om du har testa 2me copenhagen, och kanske kan jämföra den mot carena easy?

  Har haft en carena easy och var supernöjd, passade mig utmärkt, pga av följande: den var lätt, den hade rymlig varukorg, nästintill fullt liggläge, man kunde fälla upp fotstödet, stabil känsla aMEN… Jag är ganska kort och handtaget blev väldigt högt för mig. Har det att copenhagen har ett justerbart handtag, men skulle vilja höra hur den verkar i övrigt. Har du någon erfarenhet av denna?

  Hälsningar thessa

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Tack 🙂
   Tyvärr har jag ingen erfarenhet av någon av vagnarna så jag kan inte jämföra dem tyvärr.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.