Nuna IVVI

Nuna, som tidigare bara gjort sulkys, kommer nu med en vändbar duovagn som kan användas redan från födseln. Det finns både liggdel, adapter för babyskydd och vändbar sittdel. Läs min recension av Nuna IVVI här.

Nuna-IVVI

Nuna IVVI har punkteringsfria skumfyllda gummihjul både fram och bak. De främre hjulen är svängbara och låsbara. Handtaget är ett ergonomiskt utformat teleskophandtag. I varukorgen finns en uppfällbar del som delar in den i två olika fack, för att lättare kunna hålla ordning.

Liggdelen har inbyggd förvaringsficka i fotändan som även går att plocka lös och ta med sig. I suffletten finns inbyggd solskärm, solskydd som går att dra fram och en vädringslucka. Madrassen är vändbar med en sommarsida och en vintersida. Liggdelen bärs i suffletten så du måste trycka in två knappar för att justera suffletten. Nuna-IVVI-liggdel

Sittdelen är vändbar och har fem olika lägen på ryggstödet, inklusive helt plant liggläge. Ryggstödet justeras med en hand och det gör även fotstödet som alltså också det är justerbart. Suffletten har en solskärm fram och en extra förlängning med dragkedja vilket gör att den går att dra väldigt långt fram (förlängningen är inte utfälld på bilden i liggläge). I suffletten finns också en tittlucka i mesh. Bågen går inte att svänga undan, men den går att ändra höjden på och ta av. Tyget är ökotex-märkt.Nuna-IVVI-liggläge

Nuna-IVVI-sufflett

Vagnen väger 16,4 kg med sittdel på och maxvikt är 18 kg. Vagnen kan fällas ihop med sittdelen på, det går att fälla ihop den även bakåtvänd med den blir större då. Hopfällt blir chassit 77x65x47,5 cm och denna vagn är alltså 65 cm bred. När man fällt ihop vagnen kan man dra den efter sig som en resväska med hjälp av ett handtag. Vagnen står också själv när den är ihopfälld.Nuna-IVVI-ihopfälldNuna-IVVI-handtag

Nuna IVVI kommer börja säljas i Sverige i månadsskiftet oktober-november. Den finns till att börja med bara i svart, men det kommer fler färger senare. Som sittvagn kostar den 6800 kronor inklusive regnskydd och babyskyddsadapter, liggdelen kostar 2000 kronor inklusive regnskydd. Läs även min recension av vagnen här.

En film om Nuna IVVI finns här.

7 thoughts on “Nuna IVVI

 1. AnnaFredrika

  Små bra detaljer visst, men jag tycker den ser ful och klumpig ut ihopfälld. Men så jämför jag ku allt med Go. Jag älskar Go ihopfälld!

  Svara
 2. >Pernilla

  Hej,
  Den ser ju superfin ut! Har du sett/kört den och vet om den upplevs som klumpig pga bredden?

  /Pernilla

  Svara
 3. Fernanda

  Hej!
  Vet du var Nuna Ivvi kommer att säljas? Försöker hitta en återförsäljare i Stockholm för att kunna se, känna och provåka den.

  Svara
 4. Maria

  Hej! Har du någon uppfattning om hur den skulle klar lite terräng eller snö?? Hjulen ser ut att få bra grepp men framhjulen ser lite små ut tycker jag. Har inte hitta några mått på dom någonstans än.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.