Ny vagn

Jag har ju glömt att berätta, jag har köpt en ny (till) vagn! Denna gången blev det en Emmaljunga Scooter –07 i färgen Cobalt Blue. Jag har förut haft en City Cross i färgen Bright Blue och jag älskade den färgen, så denna färgen känns också väldigt bra.

Såhär ser vagnen ut nu. Den har använts några år och aldrig tvättats så den ska få sig en ordentlig skrubb och smörjning.

IMG_0193

IMG_0199Vi köpte den för 300 kronor och har tänkt ha den som slit & släng, rese-, flyg- och vintervagn. Anledningen till att vi fick den så billigt var att den är lite skev i handtaget. När vi kom hem upptäckte vi att plasten har blivit helt utnött runt en av nitarna vid hopfällningslåset. Detta måste ha blivit till genom långvarigt hög belastning på handtaget. Antagligen har förra ägaren haft för tung last på handtaget, kört för tungt barn i vagnen eller dragit den upp för trappor. Utsätt inte era vagnar för sådant, de blir förstörda! Detta måste alltså åtgärdats innan vagnen kan användas och planen är att sätta dit någon form av förstärkning men det överlåter jag till min man 😉

2 thoughts on “Ny vagn

 1. Carina

  Hej!
  Jag köpte en Twin City Cross begagnat på Blocket för ynka 800kr. Super fin men suffletten är lite lös. Har du någon koll på om man kan få tag på reservdelar nånstans? Eller är det lika att göra en egen lösning? 🙂

  Svara
 2. Anonym

  Hej! Är ute efter samma scooter som du fått tag på, vet du om man kan kränga på Brio lufthjul på vagnen? Har hört att detta ska vara möjlig men aldrig fått tag i någon som kunnat testa. Jag vill ha en scooter över vintern och tänkte att det skulle vara perfekt med lufthjul om det nu går? Dom senaste vintrarna har jag fått ta fram min Brio Happy för att kunna ta mig fram, lite väl tung tycker jag trots att den går utmärkt på snö.
  Mvh Caroline

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.