Nya tillbehör till Bugaboo

Bugaboo kommer med en del nya tillbehör nu till hösten. Ett av dem är en ny åkpåse kallad “high performance footmuff”. Åkpåsen har utbytbar front och det finns två olika lock för att man ska kunna anpassa efter de olika årstiderna. Vinterlocket har dunfyllning och höst/vår locket har polyesterfyllning. Det går även bra att använda baksidan av åkpåsen som sittdyna. På insidan av åkpåsen finns bambufleece som reglerar temperatur och fukt. Åkpåsen har vindtät och vatten- och smutsavvisande utsida tack vare en teflonbeläggning. Den har dragkedjor som är vattentäta. Insidan är smutsavvisande för att skydda mot smutsiga skor. Åkpåsen sätts fast med kardborre och den har även dragsko runt barnets huvud. Åkpåsen kan tvättas i 30 grader. Åkpåsen kommer i september och den passar alla Bugaboo-vagnar. Den kommer komma i tre färger, röd, grå och svart. Priset ligger på 190 dollar i USA, vad den kommer kosta i Sverige vet jag inte.

 

Ett annat tillbehör är ett nytt myggnät som passar alla Bugaboos vagnar utom Bee. Myggnät kommer inte längre att ingå när man köper en Bugaboo-vagn utan det kommer säljas separat som ett tillbehör.

Den nya färgen Petrol Blue som jag bloggat om tidigare kommer komma i september och finnas som sufflettfärg till Cameleon 3. Den nya färgen kommer även finnas till åkpåse, parasoll och sittdyna.

One thought on “Nya tillbehör till Bugaboo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.