Ny vagn–Brio Spin

Igår köpte jag ny vagn, en Brio Spin. Den är köpt begagnad eftersom jag verkligen kände behov av en sulky med svängbara framhjul som ändå är tillräckligt rejäl för att köras dagligen. En begagnad Brio Spin fick det bli.

DSC01082

Jag har redan recenserat Brio Spin efter att ha lånat en i ett par veckor, så vi får se om jag känner behov av att uppdatera den recensionen när jag haft denna ett tag, eller om jag håller med mig själv fortfarande.

Provkört har jag förstås redan gjort. Här med sittdyna från Aeromoov och universal ratt från Babytravel.

DSC01094

2013-08-06 16.31.41

4 thoughts on “Ny vagn–Brio Spin

  1. Elin Inläggsförfattare

   Ja, jo, delvis. Den har ju svängbara framhjul och den är rejäl, men jag tyckte att den var lite för trögsvängd för att vara trevlig att köra en hel dag på stan, tyvärr. Vi har fortfarande kvar den men vi får se om vi säljer den nu när vi har Brio Spin.

 1. Louise

  Hej!
  Lurar på att skaffa en sån vagn. Har två frågor:

  Vad är det högsta priset du skulle betala för en begagnad spin med ett par års normalt slitage? Den ska förstås vara välvårdad ändå.

  Hur stor är din dotter nu? Har en ettåring som vägde 12,5 kg och var 80cm för lite mer än två månader sen. Han är ju inte mindre nu precis!

  Kommer han att få plats i en brio spin? Eller kan du rekommendera en annan vagn?

  Vi har EJ scooter 2.0 nu, men den knarrar något djävulskt och så börjar den ge sig i fjädringen. Jag sprayade med silikonspray och lyckades få in det mellan fälgen och däcket. Låter hemskt!!

  Behöver något hållbart och stort som klarar grus, skog, snö och ett långt, robust barn 😉

  Tack på förhand!
  /Louise

  1. Elin Inläggsförfattare

   Hej!
   Ja, så stor som han är nu skulle han definitivt få plats, min dotter är 88 cm och kan växa lite till, liggläget år 94 cm. Men han får säkert inte plats vagnperioden ut tyvärr. Brio Spin är dock ingen höjdarvagn för grus, skog och snö, då hade jag nog valt något annat. Kanske Crescent Compact, som har väldigt rymlig sittdel, eller BabyJogger City Mini GT, som är ännu rymligare. Jag vill ha en 2011 eller nyare eftersom 2010 har mindre varukorg och sämre liggläge. Jag betalade 1000 kronor för min vilket jag tycker var ett bra pris, 1200 hade jag nog kunnat tänka mig att ge.

Kommentarer är stängda.