Elodie Details hösten -13

Nu har Elodie Details presenterat sina nyheter för hösten 2013. Man kommer med två helt nya designlinjer. De heter “Petit Royal Blue” och “La Baroque”.

Petite Royal Blue är duvblå med broderi på. Den kommer som åkpåse, skötväska och filt och det finns även mössa och vantar om man vill matcha barnet med åkpåsen 🙂

Strollerbag_Petit Royal_Blue_resizeelodie_details_aw_1173_360ppi_resizeelodie_details_aw_1037_360ppi_resizeDiaperbag_Petit Royal_Blue_inside_resize

Åkpåsen är i vind- och vattenavvisande polyamid med fuskpäls och microfleece på insidan. Priset är 1190 kronor. Filten är i dubbla lager mjuk pärlsammet och kostar 349 kronor. Skötväskan är en helt ny modell med detaljer i äkta läder, den går att öppna upp på ena sidan för att lättare kunna organisera och ha översikt i väskan. Det ingår skötbädd och straps för att fästa den. Priset är 1190 kronor.

Den andra nya designen, La Baroque, har ett härligt färgglatt blommönster. Detta mönster finns som åkpåse och skötväska (även mössa och vantar).

elodie_details_aw_0101_resizeStrollerbag_LaBaroque3_resizeDiaperbag_LaBaroque_inside_resize

Åkpåsen är precis som Elodie Details övriga åkpåsar i vind- och vattenavvisande material, denna är fodrad med mjuk pärlsammet. Ser ni den guldiga dragkedjan? Kostar 1190 kronor. Skötväskan har detaljer i äkta läder och 12 olika fack, medföljer gör axelrem, skötbädd och straps för att fästa på vagnen. Priset är 1190 kronor.

Skötväskan av samma modell finns också i läckert helsvart med gulddetaljer.

elodie_details_aw_0340_resizeDiaperbag_black_inside_resize

Förutom alla nyheter kommer även de gamla designerna Rockabilly Dot, Black Edition, White Edition, Apple of my eye, Retro Revolution och Cargo att finnas kvar.

One thought on “Elodie Details hösten -13

Kommentarer är stängda.