Nu presenterar jag stolt: HittaBarnvagn.nu!

Det är med stor stolthet som jag har äran att presentera en alldeles ny webbsida, nämligen en sök- och jämförelsesajt för barnvagnar! Det finns en databas som i nuläget innehåller 155 barnvagnar av de mest kända märkena. På sidan kan du efter dina kriterier och behov söka efter en barnvagn som passar dig. Det finns också en jämförelsesida där du kan jämföra de olika vagnarnas funktioner, mått och vikt för att lättare kom fram till vilken som passar dig bäst. Du kan även betygsätta vagnar och när man söker kommer de vagnar med bäst betyg att komma överst i listan. Adressen till sidan är www.hittabarnvagn.nu

hitta-barnvagn

Det var nog ungefär ett halvår sedan som jag (och min man som gjort själva webbsidan och all design) började arbetet med sidan. Jag har själv suttit och lagt in alla 155 vagnar manuellt och hoppas att i framtiden kunna lägga in betydligt fler, så fort jag får tillgång till de mått jag behöver. Genom att gilla Hitta Barnvagn på facebook får du uppdateringar om vilka barnvagnar som läggs till.

Men vad gör du kvar här? In med dig på Hitta Barnvagn och sök, jämför och betygsätt! Och lämna gärna en kommentar här, på facebooksidan eller till min mail med feedback.

5 thoughts on “Nu presenterar jag stolt: HittaBarnvagn.nu!

  1. Elin Inläggsförfattare

   Tack! Ja, det har nog tagit närmare sex månader och både jag och min man var hemma under hösten så då fanns rätt mycket tid, efter det har det gått lite segt 😉 Men nu får jag så bra respons och hoppas att den kommer få bra genomslag så det var värt det 😀

   Svara
 1. Ella

  Sidan är toppen, och ändå är det en sak som jag saknar, men tyvärr tror jag att det är svårt att göra en bedömning av mitt önskemål genom att bara visa mått. Eller? Jag åker mycket buss, och en av de viktigaste sakerna för mig är därmed att vagnen inte tar för mycket plats när den är i normalläge, med handtaget uppfällt/nedfällt/intryckt/vad det nu är för lösning. Jag var helt inne på BJ city mini gt, men det känns tyvärr som att den skulle ta för stor plats i bussen.

  Frågan är om det öht går att peka ut vad det är som gör en vagn till en bra bussåkarvagn? (Alltså genom att redovisa siffror.) Jag är tveksam till det. Kanske mäta variationer på handtagshöjd? Näe. Knepigt! Hur som helst så har ni gjort ett jättelikt jobb med sidan! Jag är säker på att många osäkra blivande vagnägare kommer ha stor nytta av den!

  Svara
 2. Julia

  Hej!
  Vad smart :). Verkligen något som behövs i denna djungel.
  Har ett förslag på en recension! Kan ni inte recensera I’coo Peak air duovagn? Skulle vara intressant!
  Tack!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.