Organizer från 32GÅ

Vi köpte för några månader sedan en organizer från 32GÅ, som syr barnvagnstillbehör och andra saker på beställning. Vi har använt organizern för allt som behövs för ett blöjbyte. På så sätt slipper man ha med en stor skötväska varje gång man ska ut. Vi har alltså blöjor och tillbehör i organizern som hänger på sidan av vagnen eller ligger i varukorgen om den får plats där. Värdesaker som mobil, nycklar, plånbok har vi i handtagsväskan på styret.

DSC07659

Organizern är en liten väska med lock, vi valde ett vaxat tyg så att den är lite mer tålig mot fukt och väta. Tyget heter “Sippa” och kommer från Åhléns, men är tyvärr slut. Organizern har två band med kardborre att fästa den i. Vi har oftast hängt den på sidan av vagnen, men det finns även alternativa sätt att hänga den, tex. bakom ryggstödet på Emmaljunga Ozone eller under sitsen på Brio Go. Man kan även hänga den på handtaget, men jag tycker den är lite i vägen då.

2013-01-17 15.40.462013-03-05 17.19.32IMG_0009

Organizern är ganska stor och rymmer betydligt mer än man kan tro. Man får plats med ett gäng engångsblöjor, en handduk (som skötunderlägg) och en travelpack våtservetter. Våtservettsförpackningen i miniformat kommer från Coop Änglamark och är riktigt smart för oss som bara använder våtservetter när vi är ute och därmed tar flera månader på oss att göra åt en stor förpackning.

DSC07660

DSC07655

DSC07657

Vanligtvis använder vi tygblöjor och då får det såklart inte plats lika mycket. Men ett par tygblöjor och en våtservettsförpackning får plats.

Jag tyckte beställningen från 32GÅ gick superbra. Leveranstiden skulle vara ett par veckor men det gick betydligt fortare än så. När jag nu haft lite problem med att kardborren börjat lossna har jag fått jättebra bemötande och har fått skicka tillbaka den utan kostnad för att få den lagad. Vet man precis vad man vill ha så bör man nog vara väldigt tydlig med det från början och se till att ni är överens om hur allt ska vara (det gäller vid alla specialbeställningar).

Jag är väldigt nöjd med både själva organizern och beställningen från 32GÅ. Mest uppdaterad info hittar ni på deras facebooksida. Just nu (fram till 25 april) har 32GÅ 15 % rabatt på alla beställningar, så passa på och beställ nu!

One thought on “Organizer från 32GÅ

  1. Johanna

    Tänk dock på att Bugaboo Buffalo är den enda vagn som är godkänd för att hänga saker på handtaget

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.