Emmaljunga Limited Edition Navy Dream

imageimage

Emmaljunga har ju bestämt sig för att göra limited edition-utgåvor fyra gånger per år och nu har de släppt bilder på vårens version som heter Navy Dream. Det ser ut att vara samma mönster som Brown flowers men nu i marinblå färg. I februari kommer 250 vagnar av varje modell släppas. Navy Dream finns som Edge med sportchassi, Edge med classicchassi, City cross, Nitro city, Ozone city, Scooter och Scooter S. Färgen finns även på City korg, quadrolift, babyskydd, fotsack, åkpåse, skötväska sport och parasoll. Varje vagn har etikett med serienummer. För att förhandsboka eller köpa vagnen måste du kontakta närmaste återförsäljare.

imageimage

Här finns en prislista, men priserna kan nog variera lite från butik till butik:

Edge 8200:-
Emmaljunga City Cross inklusive fotsack 5900:-
Nitro City inklusive fotsack 5900:-
Scooter inklusive fotsack 3260:-
Scooter S inklusive fotsack 3460:-
Quadrolift  2000:-
Citykorg  2200:-
Babyskydd Emmaljunga First Class 2000:-
Skötväska sport 660:-
Allround åkpåse 760:-
Solparasoll 330:-

Personligen tycker jag att Emmaljunga gör så tråkiga färger nu för tiden. Jag tycker om mönstret som är på den här vagnen. Det mönstret (jag tror i alla fall det är samma) har nu funnits som vitt med grå bas, grått, svart, beigt och brunt. Nu även mörkblått. Kan man inte tillsätta lite färg? Detta mönstret skulle vara skitsnyggt i lite pastelliga färger som ljusgrönt, ljusblått och ljusrosa. Det Emmaljunga, det är något för sommarens Limited Edition!

Mer info.

2 thoughts on “Emmaljunga Limited Edition Navy Dream

  1. marie

    Jag tycker Navy Dream är superfin! Mycket finare i verkligheten. Mönstret är samma som på Black Beauty limited edition.
    ”Roliga” färger på vagnen gör ju också att man tröttnar fortare på den, färgen kanske inte passar lika bra i alla säsonger och därmed är det ju en chansning att tillverka. Men PP vagnarna finns ju i lite knalliga färger. Personligen vill jag hellre ha en stilren vagn än en rolig vagn.

Kommentarer är stängda.