Kronan City Saga Black

Kronan väljer att fira min födelsedag genom att släppa en helt ny design 😉 en fortsättning på samarbetet med Littlephant. Den här gången är det Littlephants fina mönster Saga Forest Black/Multi som används. Lite mer färg den här gången vilket jag tycker är välkommet. Den nya designen finns som sittvagn, Kronan City Saga Black, som City liggdel, mjuklift och åkpåse till sittvagn.

Designern bakom mönstret, Camilla Lundsten, säger så här:

– Inspirationen till Littlephants mönster Saga kommer från de sagor mina föräldrar läste för mig som liten. Där tog berättelsen mig med ut på savannen, bland exotiska elefanter och naturliga upptrampade stigar som följer landskapet och dess invånares vandringar, till tonerna av  syrsornas klickande sång och guldfärgade solnedgångar.

Jag fick en förhandsvisning av den fina specialupplagan av cityn när jag var och hälsade på hos Kronan förra veckan.

Liggdelen har Saga-mönstret på suffletten och liggdelslockets kant, det ingår även en svart sufflett och ett svart liggdelslock när du köper Saga Black liggdel, som kostar 2995 kronor.

DSC01577DSC01578DSC01579

Sittvagnen, Kronan City Saga Black, har mönstret på suffletten och axelmuddarna, men det ingår även svart sufflett och svarta axelmuddar, när du köper vagnen som kostar 7995 kronor.

DSC01587DSC01588DSC01584DSC01585

Mjukliften har Saga-mönstret på ovansidan och kostar 1995 kronor.

Kronan City med Saga Black - Mjuklift ovan - LowresKronan City med Saga Black - Sittdel sida mjuklift - Lowres

Åkpåsen som passar Kronans (och många andra) sittvagnar, kostar 999 kronor och har det fina mönstret på ovansidan, med ett mjukt fleecefoder inuti och en skön mudd längst upp på locket.

DSC01592DSC01593

Vill du piffa till vagnen ytterligare finns Littlephants skötväska i samma mönster och tyget går också att köpa som metervara.

Kronan City med Saga Black - Liggdel sida - LowresKronan City med Saga Black - Sittdel sida fälld - Lowres

Kronan i Saga Black går att beställa från Kronans hemsida redan nu, med leverans från 21 oktober. Designen finns i begränsad upplaga! Är du nyfiken på Kronan City Saga Black och vill kika på den i verkligheten kan du göra det på underBara barn-mässan i Stockholm den 4-6 oktober.

Min recension av Kronan City hittar du här.

4 thoughts on “Kronan City Saga Black

  1. Minni

    Lyckades få tag på en sådan här skönhet i höstas. Vackraste barnvagnen! Tyvärr fanns inte åkpåsen kvar i mönstrat men svart är nästan snyggare. Sufletten, bågen och bältet är mönstrade på sittvagnen. Tack för en utomordentligt bra blogg!

Kommentarer är stängda.