Jag är med i Jollypanelen!

Jag har fått den stora äran att vara en del av Jollypanelen. Jollypanelen är ett helt nytt koncept som Jollyroom lanserar. Vi är ett gäng bloggare som har fått chansen att få ett tätare samarbete med Jollyroom och vi kommer på en särskild sida att skriva om och recensera olika produkter från Jollyroom. Tanken är att Jollyrooms kunder lättare ska kunna hitta produkter som passar dem och bli inspirerade av det vi skriver. Jag tycker det ska bli otroligt roligt, både för att jag kommer få unika möjligheter att testa barnvagnar som jag vill testa men även för att jag kommer att synas mer i Jollyrooms olika kanaler vilket är jättekul.

3

Vi i Jollypanelen har olika expertområden, mitt är inte så förvånande, barnvagnar, de andra medlemmarna i Jollypanelen är Linda Blom som har hand om kläder, Gabriella Joss som bloggar om baby och mamma, Barnrumsinspo som fixar inredning och Rusta Upp som kommer blogga om leksaker. Tillsammans har vi en egen sida på Jollyrooms site som du hittar här. Men de recensioner jag gör kommer självklart också att publiceras här på bloggen. Det är tack vare att jag är med i Jollypanelen som jag har fått hem både Joolz Geo, och Babyjogger City Mini ZIP, jag kommer även att testa Moweo Magro, jättekul!

5

Jollyrooms site ja, där kommer det också att hända ett och annat kan jag tala om. Ni som följer mig på instagram vet att jag var hos Jollyroom häromdagen och där träffade jag några av de andra tjejerna i Jollypanelen, men vi gjorde inte bara det. Vi fick äran att testköra Jollyrooms nya webbsida som kommer att komma upp i nästa vecka, jag tyckte att det var en stor förbättring, den både ser snyggare och mer stilren ut samtidigt som både sökfunktionen och filtreringen var enormt mycket bättre. Även mobilsidan är mycket bättre och fungerar i princip likadant som den vanliga hemsidan. Jag vet att detta bara låter som smörande, men jag tycker faktiskt det, ni får testa själva så får ni se 🙂

Kort sagt ska det bli väldigt roligt att vara en del av Jollypanelen och jag hoppas och tror att både jag, ni läsare och även Jollyroom ska tycka att det är positivt och gynnas av det.

2

One thought on “Jag är med i Jollypanelen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.