Semester-mode

Visst längtar vi efter lite sol och värme nu? Jag har hört att det snart är på gång! Jag längtar också efter lite semester och tid att umgås med min familj. Därför kommer bloggen nu att gå ner i semester-mode i åtminstone några veckor. Det innebär att jag inte kommer att svara på kommentarer eller mail och det kommer antagligen inte att komma några nya inlägg, eventuellt något enstaka. Jag kommer nog lägga upp en och annan bild på instagram, men kommer kanske inte vara lika snabb och ha lika mycket tid att svara på kommentarer där heller. Jag kommer istället lägga fokus på att använda mina barnvagnar och andra produkter så kommer jag tillbaka med massor att skriva om efter sommaren. Lite lugn och ro behöver vi alla och med denna bild från förra årets semester önskar jag er en glad sommar!

2014-07-12 15.33.53 (2)

7 thoughts on “Semester-mode

 1. Petteri

  Jag läser din blogg från tid till annan eftersom jag har en son på 7 månader. Behovet av en bra barnvagn är ju givet. För det mesta är jag på resande fot i andra länder. Ställena varierar från storstäder till beachresor. Det gör även behovet av vagn. Här i New York behövs en typ och i ett snöigt Vermo en annan. Har du någon undersökning där du kan rekommendera vissa vagnar?

  Ha en fin sommar.

  Svara
 2. Malin

  Hej!
  Jag är på jakt efter en sittvagn som är vändbar (då min son inte är så gammal att han kan sitta frånvänd ännu). Det är även ett måste att den ska gå att fälla så han kan sova gott i vagnen 🙂 Jag har letat febrilt men det är så svårt att välja i denna djunel..
  Har du några tips?

  Tack på förhand!

  Med vänliga hälsningar,
  Malin.

  Svara
 3. Pelle

  Hej! Underbar blogg! Ursäkta att jag stör i semestern men undrar om du kan tipsa om vagn som uppfyller följande kravspecifikation:

  1) Liten ihopfälld så att den går in i vår lilla bil
  2) Ha från nyfödd och så länge som möjligt (ej behov av vändbar sittdel)
  3) Så lätt och enkel konstruktion som möjligt, inget behov av finesser eller ”onödig” komfort

  Om vi tänker lite outside-the-box: går det att ha en joggingvagn som första och enda vagn?

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Ja, det finns ganska många olika joggingvagnar som det finns liggdel till, så visst går det att ha en sådan som första och endavagn. Jag tänkte annars på tex. Britax B-Motion.

   Svara
 4. Mattias

  Hej! Ser fram mot dina tankar och erfarenheter om joolz geo! Förstagångare och har egentligen ingen aning om vad vi söker…;-)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.