Höstens säsongsfärg från Kronan

Även i höst kommer en ny säsongsfärg från Kronan och nu har man verkligen satsat på en höstfärg, nämligen Vinröd. Färgen har tillkommit i samarbete med Margot Barolo.

Den nya färgen går att köpa som lös klädsel till sittdel eller liggdel till City, Duo och Duo S. De lösa klädslarna kostar 1495 kronor styck.

 

DuoS_1City_4

Den kommer finnas att köpa som en hel vagn till sulkyn och inte som lös klädsel, och kostar då 2990 kronor.Cykel 2012

Klädslar finns att köpa på Kronans hemsida inom kort.

Kronan-Vinröd

3 thoughts on “Höstens säsongsfärg från Kronan

 1. Camilla

  Hej!
  Först måste jag bara skriva att du lever min dröm och tackar så för att din blogg finns! Önskar jag fick testa varenda barnvagn som finns på marknaden.
  Men nu till en fråga, jag har en 1 åring och en snart 3 åring och vi har precis gjort oss av med alla vagnar i hoppet om att hitta en vagn vi kan köra båda barnen i, nu menar jag inte syskonvagn utan vid enskillda promenader. Jag vill med tanke på min rygg att den ska vara lättmanövrerad men stabil. Bor inte på landet men heller inte i en stad. 3 åringen verkligen älskar att åka vagn, vet inte om han är lite lat men vi försöker vänja honom vid ståbräda alternativt att gå men benen och humöret sviker ibland.
  Kan du med din erfarenhet av alla möjliga olika vagnar tipsa mig om en? Helst vändbar sittdel då 1 åringen får spunk i vagnen om hon inte ser mig. .. Dock lär hon väl vänja sig att sitta framåtvänd.
  Tack på förhand!!

  Svara
  1. Camilla

   Anledningen till att jag skrev kommentaren här var pga att vi varit inne på en kronan duo s eller city men maxvikten på sittdelen är nog på gränsen. (1åringen 10 kg 74 lång & 3åringen 14,5 kg och ca 98 lång)

   Svara
 2. Elin Inläggsförfattare

  Det blir nog svårt för ett 98 cm barn att få plats i kronans sittdel tyvärr. Om jag var du skulle jag titta på Emmaljunga Ozone/Super viking, som har en rymlig vändbar sittdel och åtminstone ozonen är väldigt lättkörd. Ett annat alternativ är Babyjogger city versa, men den är lite mer trög att svänga, men är också väldigt rymlig. Kanske ståbräda med pall (easy x rider) vore något för din treåring?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.