GB Pockit

På mässan i Köln presenterades också en nyhet som får överta platsen som den minsta barnvagnen ihopfälld. GB Pockit är så liten ihopfälld att den ryms i handväskan. 35x30x18 cm närmare bestämt. Den här vagnen ger definitivt som handbagage på alla flyg. Dessutom väger den bara 4,3 kg. Men, för att kunna bli så liten är det också en ganska enkel vagn. Den har inget viloläge, ingen sufflett utan bara ett soltak, den har delat handtag och dubbelhjul både fram och bak.

GB Pockit har låsbara framhjul och en varukorg. Vagnen kommer med en fempunktssele med justerbar höjd. Vagnen har en maxvikt på 17 kg och kommer att kosta ca 2200 kronor när den släpps i Sverige i början av 2016.

2015-09-21 142015-09-21 142

Jag måste säga att jag är lite skeptisk än så länge, jag ser inte riktigt vad den fyller för behov i och med att den inte har något viloläge. När min dotter slutade sova på dagen slutade hon också åka vagn. Är det något jag haft behov av upp i åldern är det en vagn för barnet att sova i om man är ute på kvällen eller när man ska gå snabba promenader och Pockit fungerar inte får något av de behoven. Å andra sidan har jag inte sett den i verkligheten än och en av mina favoritvagnar är faktiskt en vagn utan viloläge (Quinny Yezz). Vad tycker ni om GB Pockit?

3 thoughts on “GB Pockit

  1. Emma

    Spontant tänker jag att den kan vara ett perfekt komplement till oss som har barn som av olika anledningar åker lite mer vagn än genomsnittet. Vår son är hjärtsjuk och blir lätt trött, denna skulle vara till hjälp när man har långa sträckor att gå men inte kan eller orkar släpa på sin vanliga vagn, det kan vara sjukhuskulvertar, flygplatser mm

  2. Emma

    Denna vagnen säljs i Asien och jag har sett den på barnmässor men jag tycker det är lite dockvagns känsla över den. Och i ett varm och soligt land som vi bor i så skulle jag säga nej eftersom barnet sitter i nästan direkt solljus.

  3. Iwona

    Jag gillar den och tänker köpa den inom kort. Kommer att använda den huvudsakligen under våra många resor .

Kommentarer är stängda.