Fyndat vagn

2012-11-19 11.11.27

Igår köpte vi en ny vagn, igen 😉 Denna  gången var det en Emmaljunga Crossway –05 i färgen Sport Safari som låg ute för bara 150 kronor inklusive massor av tillbehör. Chassit behövde en hel del service och lagning. Men sittdelen kommer fortsättningsvis att åka på vårt Ozone-chassi ibland.

IMG_0070

Visste ni att om man sätter en City Cross-sittdel på ett Ozone-chassi så blir det en Nitro? City Cross har nämligen likadan sittdel som Nitro och Ozone har samma chassi som Nitro. Detta är alltså en Crossway-sittdel, Crossway är föregångaren till City Cross, den fanns 04-05 och det är bara varukorg och broms som skiljer. Alla Emmaljungavagnar med vändbar sittdel från årsmodell –05 och framåt går att kombinera med varandra eftersom de har samma sittdelsfästen, Easyfix-fästen.

Vi tycker inte att färgen på sittdelen är så väldigt fin, så troligtvis kommer vi att färga den.

6 thoughts on “Fyndat vagn

  1. Sara

    Hej, fantastiskt med en barnvagnsentusiast!
    Vi har fått barnvagn av min bror, det verkar vara en Emmaljunga crossway, min brors första föddes 06 och de köpte vagnen begagnad. Den stämmer bra mot bilder men ingen har samma färgskala. Min bror har inte kvar manualen, och vi finner den ingenstans på nätet.

    Nu är inte vi, eller har inte varit, extremt intresserade av barnvagnar, men just idag är vi extremt intresserade av den som står i hallen.

    Finns det någon som scannat in manualen för denna vagn? Kommer vi på hur den fungerar kan vi nog tycka om den.

Kommentarer är stängda.