Första intrycket av Joolz Geo

Jag fick hem en Joolz Geo i förra veckan som jag ska testa i samarbete med Jollyroom. Jag har kört den ett par gånger hittills. Vagnen påminner mycket om Joolz Day som jag haft tidigare, särskilt sittdelen är sig lik, suffletten är i kortaste laget men sittdelen är väldigt rymlig. Min 4-åriga dotter på 103 cm och 17,5 kg ryms utan problem i sittdelen. Tyvärr har man tagit bort det förlängningsbara fotstödet och fotstödet är nu helt fast.

DSC02491b

Vagnen är väldigt lätt att fälla ihop när sittdelen är framåtvänd, men går inte att fälla ihop med sittdelen bakåtvänd.

Första intrycket av att köra Joolz Geo är att den har bra dämpning och inte är stötig alls. Både fjädringen i chassit och i framhjulen är mjuk. Jag upplever den dock som lite trögsvängd, jag ska pumpa i lite mer luft i bakhjulen och se om det blir bättre, hävkraften är inte heller den bästa om man inte har handtaget i högsta läget.

DSC02516

Varukorgen är riktigt rymlig och funktionen att kunna ta loss den och bära den i handtag har vi fått användning för flera gånger redan. Dock blir varukorgen svåråtkomlig med sittdelen bakåtvänd och fotstödet tar upp utrymme i varukorgen.

Självklart blir det recension om någon månad när jag testat den mer.

3 thoughts on “Första intrycket av Joolz Geo

  1. PM

    Hej!
    En fråga.. Vet du om man kan ha en brio Go liggdel -13 på ett Britax Go next chassi?
    Tacksam för svar! 🙂
    Mvh

Kommentarer är stängda.