Tävla om en Cybex Priam

Cybex_Priam

Nu är det dags för tävling igen! Vinn min recensionsvagn Cybex Priam med Lux-sittdel i Black Beauty och trekking-hjul, använd av mig i en månad ungefär. Vinsten sponsras av Cybex. Vinnaren hämtar vagnen hemma hos mig i Partille eller så kan jag skicka den om vinnaren betalar frakten (483 kr med blocketpaketet, två kartonger). Tävlingen pågår främst på min Facebooksida, men har man inte Facebook kan man också delta genom att bara maila in sin bild.

För att vara med och tävla ska du:
• Gilla Barnvagnsblogg på Facebook
• Gilla tävlingsbilden på facebooksidan
• Skicka in din bästa BARNVAGNSbild till tavling@barnvagnsblogg.com. Det är roligt om bilden har midsommar- eller sommartema, men det är inte ett krav. Genom att skicka in bilden godkänner du att jag publicerar den (endast på min facebooksida i ”finalen”).

Jag behöver bilden senast måndag 22 juni kl 24.00 och kommer efter det att välja ut ett antal bilder som går till final. Ni läsare kommer sedan att få rösta fram vinnarbilden. Tipsa gärna era vänner om tävlingen.

Gå nu ut och fota riktigt snygga barnvagnsmidsommarbilder, lycka till!

One thought on “Tävla om en Cybex Priam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.