Första intrycket av Babytravel Dublin

2014-09-22 16.21.40

I veckan köpte jag en ny vagn, antagligen vår sista syskonvagn nämligen en Babytavel Dublin. Detta är min första Babytravel men jag hoppas att det inte blir min sista. Ett av mina krav var att den skulle vara billig eftersom den ska användas så sällan, det är inte ofta syskonvagn behövs nu när dottern är 3,5 år, men när jag vill gå raska promenader med barnen eller veckohandla med båda barnen, då behöver jag en syskonvagn. Detta är alltså en begagnad vagn som vi fyndat billigt på blocket, men det är trots det den senaste modellen av Dublin med ställbart fotstöd och förlängningsbar sufflett. Dottern på 98 cm och 3,5 år sitter bra i vagnen, även om ryggstödet är lite kortare. Lillen på 8 månader sitter också bra och till honom uppskattar jag verkligen det uppfällbara fotstödet och den förlängningsbara suffletten. Bågen är enkel att ta loss så att dottern kan kliva i och ur själv och vagnen har fullt liggläge.

Läs recensionen av Babytravel Dublin här.

2014-09-22 16b

En av de största nackdelarna med denna vagnen är att den bara är framåtvänd, jag tvingas alltså vända min 8-månaders framåt. Eftersom vagnen ska användas så sällan och det dessutom är nästan omöjligt att få tag i en billig bakåtvänd syskonvagn som storasyster får plats i så fick det bli en framåtvänd. Jag vill egentligen ha barnen mot mig så länge som möjligt, men jag får försöka gå ut när lillen ändå ska sova och så har vagnen tittlucka, så jag i alla fall kan ha lite uppsikt över honom.2014-09-22 16.40.59 2014-09-22 16.39.07Jag har gått en kort promenad med vagnen och än så länge gillar jag den mycket. Den är lätt att köra, lättsvängd och lätthävd vilket jag uppskattar mycket hos en vagn, särskilt en syskonvagn. Den har tyvärr ingen fjädring, så den är lite stötig, men inte så farligt trycker jag. Det ska bli kul att testa den mer. Den fullständiga recensionen finns nu här.

2 thoughts on “Första intrycket av Babytravel Dublin

 1. sandra

  hej. har också en babytravel och är super nöjd. har dock tvättat klädseln och efter monteringen ingen så fick jag ett litet problem som du kanske kan hjälpa mig med. På sidan av vagnen på din bild sitter det en rem (en på var sida) dkulle du kunna ta en bild på hur de är fästa? när jag monterat fast allt så kan jag inte begripa vad de ska anvöndas till eller vilken funktion de har.

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Jag har tyvärr inte kvar vagnen. Men jag tror att du kanske menar de remmarna med öglor i som sitter på sidan, de är till för att hålla vagnen ihopfälld när man fällt ihop den. Man kan då kroka i dem i en nit.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.