Första intrycket av Babyjogger City Versa GT

DSC07934

Jag hämtade ut min Babyjogger City Versa i lördags och har använt den några gånger sedan dess. Babyjogger City Versa är för det första otroligt rymlig i sittdelen. Min 3,5-åring på 99 cm ryms utan problem i sittdelen, hon sitter riktigt bekvämt. Maxvikten är hela 30 kg så detta är en vagn som passar riktigt stora barn. Men även min lilla på 8 månader har använt sittdelen och han sitter också bra. Fotstödet är både ställbart i längd och justerbart i höjdled.

2014-10-04 15b

Jag trodde att vagnen skulle vara tung att svänga, men det tyckte jag inte att den var, den är lättsvängd, även med min dotter på 16 kg i. Den rullar lätt men den är riktigt tung att häva. Den har bara fjädring i framhjulen och bakhjulen är ganska små så den blir lite stum när man går ner för kanter osv. Den är också ganska stor, drygt 60 cm bred och lång. Ihopfälld däremot blir den riktigt platt och den kan fällas med sittdelen på både framåtvänd och bakåtvänd.

DSC07933

Varukorgen är ett stort plus, den är otroligt rymlig och tål 9 kg. Vår veckohandling fyllda inte ens varukorgen, det hade rymts mycket mer.

2014-10-06 15.42.24

Det var några snabba intryck av Babyjogger City Versa GT, fullständig recension kommer såklart så småningom.

3 thoughts on “Första intrycket av Babyjogger City Versa GT

  1. Maria

    Jag har också nyss köpt denna skönhet men funderar nu över regnskydd till den. Har ett från Elodie Details men den blev så himla stor och blev som ett extra täcke över benen på mitt barn. Har du något smart förslag på passande regnskydd utöver baby joggers egna? 🙂

Kommentarer är stängda.